HA MORT L’ARMANDO ÀLVAREZ

3092

Aquest dimarts 9 d’abril ens ha deixat l’Armando Àlvarez Anaya, nascut a Barcelona el 5 de novembre de 1947, sempre vinculat a l’atletisme, primer com atleta i principalment com a entrenador.
L’Armando Àlvarez va començar la seva singladura atlètica com a corredor de mig fons a la secció d’atletisme del Real Club Esportiu Espanyol de Barcelona, per continuar la seva trajectòria com a entrenador a l’històric Centre Gimnàstic Barcelonès, on es va consagrar com a tècnic de prestigi.
Professor de l’Escola Catalana d’Entrenadors i de la Real Federación Española de Atletismo, actualment era el responsable de velocitat, tanques i relleus del Comitè Tècnic de la Federació Catalana d’Atletisme.
Els últims anys de la seva vida atlètica els va dedicar al club ISS-L’Hospitalet, del qual era soci número 1, fundador, Director Tècnic i actualment Vicepresident a més de la seva tasca d’entrenador.
Durant la seva trajectòria va dirigir desenes d’atletes, destacant les olímpiques Eva Paniagua i Laia Forcadell, i més recentment a la Sara Gallego, atleta de categoria sub20 que va disputar el passat campionat d’Europa Absolut a Berlin.
La Federació Catalana d’Atletisme vol manifestar el seu condol als seus familiars i amics, així com a tota la família atlètica.

La cerimònia es durà a terme aquest diumege dia 14 d’abril a les 16.00 hores al Tanatori Ronda de Dalt i dissabte hi serà a la sala de vetlla número 1 a partir de les 12 hores.