HA MORT LLORENÇ CASSI

3258

Aquest dilluns 23 de març ens ha deixat Llorenç Cassi i Morató, a l’edat de 79 anys, per causa del COVID-19. La Federació Catalana d’Atletisme vol manifestar el seu condol als seus familiars i amics, així com a tot l’atletisme i esport català en general per aquesta pèrdua irreparable.

Llorenç Cassi

Nascut a Barcelona l’any 1940, va ser un destacat atleta internacional amb una llarga trajectòria que li va portar a ser internacional absolut, recordista estatal i Campió de Catalunya en diverses ocasions. Especialitzat en les proves de llançaments i vinculat sobretot a la secció d’atletisme del Club Natació Barcelona, la seva especialitat preferida va ser el llançament de martell, on va aconseguir batre el rècord d’Espanya l’any 1964. També va destacar a la prova de llançament de disc, on va ser tres vegades campió de Catalunya. La seva trajectòria com atleta es va prolongar a les categories màster, on no va deixar mai de competir.
Si com atleta va tenir una brillant trajectòria, com a entrenador encara ho va ser més. Entrenador del Centre d’Alt Rendiment, amb una llarga llista d’atletes internacionals, campions d’Espanya i de Catalunya, cal destacar noms com Moisès Campeny, Anton Mª Godall, Sònia Godall, o més recentment la Laura Redondo, que es va proclamar Campiona d’Espanya Absoluta d’Hivern de llançament de martell el passat 8 de març.

· Biografia (RFEA)