Hailu Estrampes aconsegueix el rècord sub 18 a la javelina

1114

La Federació Catalana d’Atletisme va organitzar una nova jornada del Critèrium de llançaments sub 16 a sub 20 a Santa Coloma de Gramenet, amb l’objectiu d’aconseguir les marques mínimes per poder competir al Campionat de Catalunya i al d’Espanya que s’han de celebrar en les properes setmanes.

La marca més destacada la va aconseguir Hailu Estrampes. L’atleta del CA Ascó va batre el rècord de Catalunya sub 18 a la javelina amb un magnífic llançament de 66.69 m. Estrampes ho havia fet també en el seu primer llançament, quan va aconseguir una marca de 64.94 m.

La prova sub 20 la va guanyar l’atleta del Muntanyenc Sant Cugat Mikel Arlegui, amb una marca de 45.78 m, mentre que la sub 16 la va dominar Pau Crespo, del CA Tarragona, amb una marca de 45.05 m.

A la categoria femenina, Ingrid Valcarcel, del CA Granollers, va ser l’alteta que més lluny va llançar la javelina a les categories conjuntes sub 16 i sub 18, amb un llançament de 44.32 m, mentre que Berta Rubiol, de L’Hospitalet Atletisme, va guanyar el concurs sub 20 amb una marca de 29.08 m.

· Resultats

Cal destacar també que durant el cap de setmana es van disputar diversos controls d’escola, com per exemple a Vic, Lleida, L’Hospitalet i Barcelona.

A L’Hospitalet de Llobregat, centenars d’atletes van competir en un control organitzat dissabte al matí a L’Hospitalet Nord per part de L’Hospitalet Atletisme i el CE Universtari, on nens i nenes de sub 8 a sub 16 van poder aconseguir marques en proves com la javelina, els 300 mll, els 60 mll o la llargada. Van participar atletes d’aquests dos clubs, a més de L’Unió Colomenca, el Muntanyenc Sant Cugat, el CA Molins i el CA Canaletes.

· Resultats

A Barcelona, diumenge matí, vam viure un control de febrer organitzat per l’Agrupació Atlètica de Catalunya destinat també als nens i nenes del club barceloní i també d’altres conjunts com el CA Nou Barris, el Martorell AC, l’UA Rubí o el CA Sant Andreu de la Barca. A més a més es van disputar proves absolutes dels 60 mll, els 200 mll i els 400 mll.

· Resultats