Hamid i Guerrero guanyen el campionat català de milla

642

La Federació Catalana d’Atletisme va organitzar a Palau-Solità i Plegamans el Campionat de Catalunya de milla urbana, amb la presència de 300 atletes en diverses modalitats que van portar espectacle, en el marc de la 10a milla urbana de Sant Pere.

D’entrada, cal destacar els atletes que van pujar al podi a la categoria absoluta. Abdelhakim Hamid, de l’Aldahra Lleida, va obtenir la victòria amb temps de 04:20, seguit d’Artur Bossy, que posava punt i final a la temporada amb una plata en la distància més curta, amb temps de 04:20, entrant frec a frec amb Hamid. L’atleta de L’Hospitalet Atletisme, Miquel Doménech, un dels destacats a nivell català a la distància, es va penjar el bronze amb 04:24.

A la categoria femenina també vam tenir diversos noms destacats. D’entrada, Marina Guerrero va obtenir l’or amb un temps de 05:00, seguida de Laura Rodríguez, amb 05:02. L’atleta del CA Manresa i la del Piélagos van protagonitzar un final molt ajustat, amb triomf final de Guerrero. El tercer esglaó del podi va ser per a Rebeca Suàrez, amb marca de 05:17 i guanyadora també de la categoria F35.

En les categories màster, Xavi Planas va guanyar M40 amb 04:34, Antonio Bono la categoria M45 amb 04:50, Marc Tort la categoria M50 amb 04:52 i finalment Climent Serrano va ser el guanyador a la categoria M55 amb 05:10. La categoria F45, d’altra banda, la va dominar Montserrat Rodríguez amb 05:42 i 4a a la general, la F40 va ser per Esther Cruz amb 05:42, Encarna Garcia va dominar la categoria F55 amb 06:11 i Ana Esther Fidalgo la F50 amb temps de 06:23.

El Club Atlètic Palau i l’ajuntament de Palau-Solità i Plegamans van acabar amb molta satisfacció la jornada, que també va aplegar, dins de la 10a edició de la milla urbana de Sant Pere, a categories inferiors. Molt bon ambient pels carrers del municipi, en una de les últimes proves de ruta de la temporada estiuenca.