Han mort Josep Cladellas i José Navarro

1848

Aquest dimarts 19 de setembre, ens han deixat Josep Cladellas i Rovira a l’edat de 94 anys i José Navarro i Castro a l’edat de 84 anys. La Federació Catalana vol manifestar el seu condol als seus familiars i amics, així com a tot l’atletisme i esport català en general per aquesta pèrdua irreparable.
Pitu Cladellas va ser un dels motors principals del Club Atlètic Granollers, fundat l’any 1932, quan Cladellas tenia 11 anys i ja començava a competir principalment a les múltiples disciplines de llançament i on fins els últims anys va col·laborar activament en les seves activitats. També va exercir de Jutge des de l’any 1985. La sala de vetlla estarà oberta des d’avui dimarts a la sala 1 del Tanatori de Granollers i la cerimònia tindrà lloc dimecres 20 de setembre a les 10.30 h.
Per la seva part, José Navarro destaca al món de l’Atletisme com a Jutge, a partir de l’any 1972, on va ser molt reconegut per la seva dedicació principalment a les categories de promoció. Rep la placa al mèrit del Comitè Català de Jutges a l’any 1980, així com la insígnia de plata de 25 anys al 1998. També va ser membre de Junta del Comitè Català de Jutges. La sala de vetlla estarà oberta des de demà dimecres a les 16 h. a la sala 5 del Tanatori de Sancho de Ávila de Barcelona i la cerimònia tindrà lloc dijous 21 de setembre a les 10.30 h.