INAUGURACIÓ DE LES NOVES PISTES DE MATARÓ

1599

El passat dissabte 11 de gener es va realitzar l’acte d’inauguració de la nova pista de l’Estadi Municipal d’Atletisme. A l’acte es va realitzar una exhibició amb la participació del Centre Atlètic Laietània i del Grup Atlètic Lluïsos, i la presència de David Bote, alcalde de Mataró, Beatriz Delgado, regidora d’esports de l’Ajuntament i Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d’Atletisme.
Aquesta serà la tercera renovació de l’Estadi Municipal desprès de la seva construcció l’any 1974 que es va construir amb pistes de cendra. L’any 1991 es va instal·lar el material sintètic a la pista de sis carrers i l’any 2008 es va realitzar l’ampliació als vuit carrers, que ara ha estat renovat.
A banda del paviment de les pistes s’ha renovat la gespa artificial existent al carril d’entrenament. A la zona de mitja lluna sud amb més trànsit d’espectadors s’ha col·locat una barana delimitadora d’accés i una franja de formigó de 2,5 metres d’amplada.
Aquests instal·lació te una gran tradició en quan a organització d’importants complecions, ja que s’han realitzat tres Campionats de Catalunya Absoluts, Campionat d’Espanya de 10.000 metres, Campionat d’Espanya Sub23 i un Campionat d’Espanya Sub18, a més de diferents edicions del Míting Internacional d’Atletisme Ciutat de Mataró.
Amb aquesta important renovació, l’emblemàtica instal·lació maresmenca de ben segur que tornarà a acollir les competicions que sempre ha organitzat.

COMPARTIR
Article anteriorTRAIL RUNNING
Següent articleLALIGASPORTS CUP