Inici del circuit de llançaments a Rubí amb bona nota

343

La Federació Catalana d’Atletisme va organitzar la primera jornada del Circuit de llançaments a Rubí amb la presència dels i les atletes sub 18 i sub 20, que van protagonitzar una primera jornada amb bones marques i sensacions positives, esquivant la pluja que ha fuetejat tot el cap de setmana al territori català.

Durant la primera jornada del circuit vam viure diverses marques de mèrit. Comencem per la primera, els 50.92 m de l’atleta de l’AA Catalunya, Sofia Ros, al martell sub 18, guanyant la prova per davant d’Aina Gost, del CA Vic, amb 45.71 m. També de mèrit la marca de Carla Serral, del FC Barcelona, al martell sub 20, amb 50.09 m.

A nivell masculí, victòria de Jordi Pizarro, de l’AA Catalunya, al martell sub 20, amb 51.47m. Eric Recolons i Pol Hernàiz van protagonitzar una lluita al martell sub 18, amb victòria de l’atleta del CA Mollet amb 49.52 m, seguit de l’atleta del CA Gavà, amb 47.58 m.

Al pes, victòria d’Iñaki López a la prova sub 18 amb 13.57 m, seguit de Daniel Gonzalo amb 13.05 m. Al pes sub 20, Albert Gil aconseguia la victòria amb 11.89 m, mentre que al pes femení sub 18, el primer lloc era per Júlia Arbós, del CA Parets, amb 11.09 m.

· Resultats Rubí

Aquest dimecres, en el marc del Meeting de Sant Celoni, es disputarà la segona jornada del Circuit de llançaments, aquest cop ja amb la presència dels i les atletes de categoria absoluta.

També vam viure una nova jornada de promoció sub 10 a sub 14 a Manresa, i sub 16 a Santa Coloma de Gramenet. Els i les atletes d’aquestes categories també van poder competir malgrat el clima, i van poder sumar noves marques. Recordem que la setmana vinent viurem el Campionat de Catalunya de clubs sub 10 a sub 16 a Mataró en un cap de setmana vibrant, repartit en competicions el dissabte i el diumenge.

· Resultats Manresa Sub 8-10-12   · Resultats Manresa Sub 14

· Resultats Santa Coloma Sub 16

Finalment, a nivell tarragoní, es va disputar la segona jornada del Campionat territorial sub 10 a sub 16, en aquest cas a Cambrils, organitzat per la delegació territorial de la FCA.

· Resultats Cambrils

Marta Mitjans

En altres controls organitzats pels clubs catalans, cal destacar la disputa d’un clàssic al Baix Llobregat, el GP de Promoció i Fira dels Espàrrecs a Gavà. Allà, es va viure un nou rècord de Catalunya i millor marca espanyola sub 20 i sub 23, en aquest cas, de Marta Mitjans. L’atleta del FACSA Playas ho va aconseguir a la prova dels 500 m, amb un temps d’1:12:66. Pel que fa als premis, el CA Gavà es va endur la victòria, seguit del CA Olesa en segon lloc i el CA Canovelles en tercer.

· Resultats Gavà

Finalment, AA Catalunya va organitzar un nou control de promoció i proves absolutes a l’Estadi Serrahima, i el CA Castellar només va poder disputar la meitat del control de velocitat i combinades, doncs la jornada de tarda es va suspendre degut a les fortes pluges.

· Resultats Serrahima