JEAN BOUIN

1895

El passat diumenge 27 de novembre es va celebrar la 93a Jean Bouin – 33 Edició Trofeus Escolars Generalitat de Catalunya – 31 Premis Promesa de la Diputació de Barcelona – Gran Premi Allianz, organitzat per Mundo Deportivo.
En una extraordinària matinal atlètica, l’atleta eritreu Yemane Haileselassie, es va imposar amb gran superioritat en aquest tradicional cursa barcelonina de ruta. L’aragonès Toni Abadia (Nike) es va classificar en segona posició i el primer atleta català en creuar la línia de meta va ser el Marc Alcalà (FCB) que es va situar en una meritòria cinquena posició. La victòria de la categoria femenina va ser per a la veterana atleta portuguesa Inés Monteiro, també amb gran autoritat sobre les seves rivals. La marroquina Salima Charki es va situar en segona posició i en la tercera es va classificar la Judit Pla (BA).