JEAN BOUIN

2605

Aquest dimarts s’ha realitzat la presentació de la 94a Jean Bouin Mundo Deportivo – Gran Premi Allianz, que se celebrarà el proper diumenge 26 de novembre, organitzada per Mundo Deportivo i Zona Vips Events.
Amb una participació que superarà els 12.000 atletes, les curses de 5 Km i 10 Km tindran la sortida a l’Avinguda Rius i Taulet. La cursa Open de 10 km arribarà a Rius i Taulet abans de l’Av. Maria Cristina. La cursa Open 5 km finalitzarà a Arc de Triomf i la resta de curses sortiran i arribaran a l’Av. Maria Cristina. El festival atlètic començarà a les 9,00 h amb les sortides de les curses Open de 5 km i 10 km, a partir de les 10,45 h es realitzaran les curses corresponents a les diferents categories, fins a arribar a les 11,20 h que es donarà la sortida a les curses sènior masculina i femenina. Posteriorment, i fins a les 13.20 hores continuaran les diferents categories de promoció.
En aquesta edició destaca la participació l’atleta aragonès Toni Abadia, segon a l’edició anterior, així com el kenyà Silas Nwetich, l’algerià Abderrahmane Anou, el burundès  Olivier Irabaruta, Sebas Martos i els catalans Marc Alcalà i Llorenç Sales. En dones destaca la Nuria Fernández, Esther Guerrero, Marta Galimany i María José Pérez, que es trobaran amb rivals de gran nivell internacional com la kenyana Brillian Jepkorir i l’etíop Degitu Jebesa.

· Fotos Presentació (JJ Vico)     · Web Jean Bouin

COMPARTIR
Article anteriorCROS 19 DE NOVEMBRE
Següent articleCROS 25 i 26 DE NOVEMBRE