JEAN BOUIN

2152
Presentació Jean Bouin - Foto: JJ Vico

Aquest dimarts s’ha realitzat la presentació de la 95a edició de la Jean Bouin Mundo Deportivo – Gran Premi Allianz, que es disputarà el proper diumenge 27 de novembre a l’emblemàtica muntanya de Montjuïc, organitzada per Mundo Deportivo i Zona Vips Events.
La tradicional prova d’asfalt barcelonina és la més antiga de l’estat espanyol ja que es realitza quasi ininterrompudament des de l’any 1920.
Amb una participació que superarà els 10.000 atletes, la matinal atlètica començarà a les 09,00 h amb la Cursa Open. Aquesta matinal estarà formada per quinze curses. Les curses de 5 km i 10 km tindran la sortida a l’Av. Rius i Taulet. La cursa Open 10 km arribarà a Rius i Taulet abans de l’Av. Maria Cristina. La cursa Open 5K finalitzarà a Arc de Triomf i la resta de curses sortiran i arribaran a l’Av. Maria Cristina.
En aquesta edició destaca la participació d’atletes de gran nivell com l’aragonés Toni AbadíaSebas Martos, Camilo Santiago, Juan Antonio Pérez i el tortosí Llorenç Sales. En dones, cal destacar la participació de l’Esther Guerrero, Marta Galimany, Marta Pérez i Solange Pereira. Com en totes les últimes edicions els atletes africans seran protagonistes, destacant l’atleta de Burindi, Cavaline Nahimana, i en la categoria masculina destaca el també burundí Oliver Irabaruta.

· Notícia Mundo Deportivo   · Web Cursa