JEAN BOUIN

2020

Aquest dimarts s’ha realitzat la presentació de la 96a edició de la Jean Bouin Mundo Deportivo – Gran Premi Allianz, que es disputarà el proper diumenge 24 de novembre a l’emblemàtica muntanya de Montjuïc, organitzada per Mundo Deportivo i Zona Vips Events.
La tradicional prova d’asfalt barcelonina és la més antiga de l’estat espanyol ja que es realitza quasi ininterrompudament des de l’any 1920.
Amb una participació que superarà els 10.000 atletes, la matinal atlètica començarà a les 09,00 h amb la Cursa Open. Aquesta matinal estarà formada per quinze curses. Les curses de 5 km i 10 km tindran la sortida a l’Av. Rius i Taulet. La cursa Open 10 km arribarà a Rius i Taulet abans de l’Av. Maria Cristina. La cursa Open 5K finalitzarà a Arc de Triomf i la resta de curses sortiran i arribaran a l’Av. Maria Cristina.
En aquesta edició destaca la participació d’atletes de gran nivell com l’Adel Mechaal, Marc Alcalà, Mourad Mounim, Ibrahim Ezzaydouny, Anna Bové, Miriam Ortiz, Artur Bossy o Esther Guerrero.

· Web Cursa