JEAN BOUIN

2558

El proper diumenge 27 de novembre se celebrarà la 93a Jean Bouin – 33 Edició Trofeus Escolars Generalitat de Catalunya – 31 Premis Promesa de la Diputació de Barcelona – Gran Premi Allianz, organitzat per Mundo Deportivo.
Amb una participació que superarà els 13.000 atletes, les curses de 5 Km i 10 Km tindran la sortida a l’Avinguda Rius i Taulet. La cursa Open de 10 km arribarà a Rius i Taulet abans de l’Av. Maria Cristina. La cursa Open 5 km finalitzarà a Arc de Triomf i la resta de curses sortiran i arribaran a l’Av. Maria Cristina. El festival atlètic començarà a les 9,00 h amb les sortides de les curses Open de 5 km i 10 km, a partir de les 10,45 h es realitzaran les curses corresponents a les diferents categories, fins a arribar a les 11,20 h que es donarà la sortida a les curses sènior masculina i femenina. Posteriorment, i fins a les 13.20 hores continuaran les diferents categories de promoció.
En aquesta edició destaca la participació l’atleta aragonès Toni Abadia, també Marc Alcalà i Abdelaziz Merzougui, entre d’altres. En dones, cal destacar la presència de Judit Pla, Marta Galimany i Esther Guerrero.  Com ja és tradició, la participació internacional serà molt destacada, amb presencia d’atletes africans com l’eritreu Berhane Amanuel, el kenyà Titus Mhisbei, o el marroquí Jaouad Tougane. En dones, cal destacar a la portuguesa Inés Monteiro i a l’etíop Dagmawit Kibru.

· Pàgina web

COMPARTIR
Article anteriorCROS 26 i 27 DE NOVEMBRE
Següent articleRUTA 27 DE NOVEMBRE