JOCS OLÍMPICS DE TOKIO

1096

Adel Mechaal i Ayad Lamdassem, diploma olímpic

Aquest diumenge 8 d’agost s’han clausurat els Jocs Olímpics de Tokio amb una destacada participació d’onze atletes catalans.

L’última prova del calendari atlètic ha estat la marató amb la presència de l’Ayad Lamdassem que ha protagonitzat una extraordinària actuació amb la consecució de la cinquena posició, diploma olímpic, amb un temps de 2h10:16.

També va aconseguir la cinquena posició i diploma olímpic, l’Adel Mechaal a la prova dels 1.500 metres. Primer es va classificar còmodament per llocs a les sèries classificatòries amb un temps de 3:36.74, a la semifinal va marcar 3.32:19, que significava el passi a la final millorant la seva marca personal, fins arribar a la jornada de dissabte 7 on va disputar la final, aconseguint un extraordinari registre de 3:30.77 i la cinquena posició.

Jesús Ángel Garcia Bragado

Menció especial requereix l’actuació de Jesús Ángel García Bragado que es va situar en la 35a posició a la prova dels 50 km marxa amb un temps de 4h10:03 en la que va ser la seva vuitena participació olímpica i l’acomiadament d’una carrera esportiva inigualable.

Bernat Erta va participar en el relleu mixte de 4X400 metres amb un temps de 3:13.29 que representava un nou rècord espanyol de l’especialitat però que no li van donar el passi a la final. La Jaël Sakura Bestué va participar als 200 metres amb un temps de 23.19 que significava la seva millor marca personal i que no li van donar la classificació per a les semifinals per només tres centèsimes. Laura Redondo va llançar a 62.42 metres a la qualificació de llançament de martell que no li van donar el passi a la final. Esther Guerrero va marcar 4:07.08 a la primera ronda dels 1.500 m que no li van permetre córrer les semifinals. La Maria Vicente va aconseguir un resultat de 6.117 punts i la divuitena posició amb uns parcials de 13.44 als 100 m tanques, 1,77 m en salt d’alçada, 12,70 m en pes, 23.50 als 200 m, 6.18 m en llargada, 37.04 m en javelina i 2:16.99 als 800 metres. La Raquel González va marcar 1:31:57 als 20 km marxa que li van donar la catorzena posició i Marta Galimany es va situar la 37a a la marató amb un temps de 2h35:39.