JOCS OLÍMPICS DE TOKIO

1596

Onze Atletes Catalans Seleccionats

La Real Federación Española de Atletismo ha seleccionat a onze atletes catalans per a participar en els Jocs Olímpics de Tokio que se celebraran del 30 de juliol al 8 d’agost.

La jove Jaël Sakura Bestué (FCB) participarà a la prova dels 200 metres, Esther Guerrero (New Balance T) ho farà als 1.500 m en la seva segona participació olímpica, desprès de que a Rio de Janeiro ho va fer a la prova dels 800 metres. La gran dominadora de la llarga distància en els últims anys, Marta Galimany  (CA Adidas), ho farà a la prova de la marató. Raquel González (FCB) sumarà la seva segona participació olímpica a la cursa dels 20 km marxa. La jove Maria Vicente (CD Nike R) participarà en la seva especialitat preferida, l’heptatló. Laura Redondo (FCB) recent recordista estatal de llançament de martell també ha aconseguit merescudament la seva classificació olímpica i la millor especialista espanyola dels 400 m tanques, Sara Gallego (L’H At) ha estat seleccionada per a participar a la prova del relleu mixte de 4X400 metres.

En homes, destaca la històrica presencia de Jesús Ángel García (CDT) que sumarà la seva vuitena participació olímpica, desprès de que a Barcelona 92 va iniciar la seva singladura olímpica. Ayad Lamdassem (BA) també repetirà participació olímpica, en aquest cas la tercera, després de les dues anteriors a la prova dels 10.000 m en aquesta ocasió farà la marató. Adel Mechaal (New Balance T) es va proclamar campió d’Espanya dels 1.500 m i es va guanyar la participació en els que seran els seus segons Jocs Olímpics. El jove Bernat Erta (New Balance T) ha estat seleccionat a la prova del relleu mixte desprès de l’extraordinària temporada que ha realitzat a la distància dels 400 metres.