JOMA serà el patrocinador oficial tècnic esportiu de la FCA

605

La marca de roba esportiva JOMA s’ha convertit en el nou patrocinador oficial tècnic esportiu de la Federació Catalana Atletisme. L’acord té validesa per un període de dos anys. La marca vestirà la selecció catalana en totes les competicions i disciplines de la temporada 2024 i 2025, a tot l’equip de jutges i jutgesses i al personal federatiu.

L’acord s’ha signat a les oficines de JOMA a Toledo, on han estat presents la presidenta de la Federació Catalana d’Atletisme, Mercè Rosich, el responsable de patrocinis de JOMA, Óscar Jiménez, l’sponsorship manager de la marca, Marcos Fernàndez, l’ex marxador català internacional Jesús Àngel Garcia Bragado, ambaixador de la marca, a més a més del secretari de la FCA, Joan Lleonart i la directora de comunicació, Êllâ Bestué.

La presidenta Mercè Rosich ha explicat l’acord un cop acabada l’Assemblea Extraordinària: “Feia mesos que estàvem cuinant aquest acord amb JOMA. Aquesta marca patrocina la RFEA i a nosaltres, com a millor federació autonòmica, creiem que ens pot ajudar. A més, és una manera d’engrescar a d’altres possibles patrocinadors i marques d’un altra índole”.

La selecció catalana d’atletisme participa en les proves per federacions a l’aire lliure en categoria absoluta, sub 18 i sub 16, en els campionats de federacions de proves combinades, en les competicions de cros absoluta, sub 18 i sub 16 i en els campionats de federacions de la disciplina de trail.

La marca de roba esportiva JOMA té un ampli recorregut en el món de l’atletisme. Enguany, és el patrocinador oficial de la selecció espanyola, que competeix en un àmbit internacional d’alt nivell.