JORNADA FINAL DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA SUB14, SUB12 i SUB10

1508

Aquest dissabte a les Pistes Municipals de Castellar del Vallés s’han disputat les finals dels Campionats de Catalunya sub14, sub12 i sub10, sota una intensa calor i amb una molt bona organització del club amfitrió i del Comitè de Jutges de la Federació Catalana d’Atletisme.

El nivell de marques ha estat molt bo, sobretot en les proves de velocitat i en els concursos, on s’han establert nous rècords de Catalunya i dels Campionats.

Destaquem la bona feina que es fa en tot el territori català de les escoles d’Atletisme dels diferents clubs, fet que s’ha pogut veure en els podis de totes les proves.

El més destacat:

Categoria sub 14 – Dones

Berta Linares del Club Atletisme LLoret-La Selva amb 10.36 segons (-3.3 m/s de vent), primer als 80 m i segona als 150 m amb 19.03.
Jana Guillem del Futbol Club Barcelona amb 19.00 segons als 150 m i nou rècord dels campionats.
Jana Queralt del Club Atletisme Terres de Ponent amb 32.21 segons a la final dels 220 m tanques  i 31.98 segons a les semifinals, fet que va suposar un nou rècord de Catalunya de l’especialitat.
Alba Benito del Club Atletisme Palafolls  amb 3.11 m en salt amb perxa i rècord dels campionats.
Esperanza Ebube del Club Atlètic Vic amb doble medalla d’or  al salt de llargada  amb 5.21 m i a triple salt amb 11.36 establint un nou rècord de Catalunya.

Categoria sub 14 – Homes

Hector Robledo del Club Atletisme Canaletes amb victoria als 150 m llisos amb 18.40 segons i als 600 m llisos amb 1:33.99.
Marc Benavent del Club Atletisme Ascó va guanyar còmodament amb una marca de 2:49.90, a la prova dels 1.000 m llisos.
Joan Rich del Club Atletisme Tarragona amb doble triomf als 80 m tanques amb 12.39 segons i en vent contrari de -2.6 m/s i als 220 m tanques amb 30.84 segons.

Categoria sub 12 – Dones

Irene Mena de la Joventut Atlètica Sabadell amb victòria als 600 m amb un temps de 1:47.94.
Emma García Arribas del Cornellà Atlètic amb una marca de 9.86 segons als 60 m tanques.
Laia Pajarols del Club Atlètic Vic amb 2.10 m en salt de perxa.
Aroa Zapata del Club Atletisme Mollet que va establir un nou rècord de Catalunya en salt de llargada amb 4.75 m.
Aina Velasco del Club Atletisme Torredembarra amb doble victòria als llançaments de pes amb 9.57 m, i disc amb 22.34 m.

Categoria sub 12 – Homes

Jeremiah Obro del Gimnàstic de Tarragona amb 8.46 segons a la final de 60 m i 8.23 a les semifinals superant el seu propi rècord dels campionats. El mateix atleta també es va imposar als 60 m tanques amb 9.55 segons.
Hugo Cuenca del Club Atletisme Viladecans amb 1:44.75 a la prova dels 600 m.
Aniol González de la Unió Gimnàstica i Esportiva de Badalona va guanyar el salt amb perxa amb una marca de 2.25 m.