La Mar Bella acull el darrer campionat de Catalunya de l’any

690

La Federació Catalana d’Atletisme tancarà l’any 2023 amb el darrer Campionat de Catalunya que es disputarà dissabte al matí, amb el Campionat català de marxa màster de 10.000 m, dins del 5è GP de marxa del CA Canaletes a la Mar Bella.

La prova es disputarà a la pista d’atletisme CEM Mar Bella i es farà en el marc del 5è GP de marxa Pepe Berlandino, que tindrà proves de totes les categories i que començarà a les 9.45 h amb la prova de 3.000 m sub 16. Però el plat fort serà el Campionat de Catalunya de marxa màster de 10.000 m, que es disputarà a les 12 h del migdia. Cal destacar que la prova absoluta del GP es disputarà conjunta masculina i femenina a les 11.20 h.

Una trentena d’atletes màster hi prendran part, i tindrem, doncs, diversos nous i noves medallistes d’or dins de les diferents categories màster. Sis categories masculines i cinc de femenines viuran nous campions i campiones.

Pel que fa a la categoria masculina, cal destacar la presència de David Cervelló o Francesc Rodríguez a la prova M45, Alberto Cemborain i Josep Obrador a la prova M50, Luís Abadías a la M60 i Pedro José Aranda a la M65. Pel que fa a la prova femenina, la campiona d’Europa i del món, i recent d’Espanya, Olga Cabrera, serà una de les atletes destacades, en aquest cas a F45. Maria Teresa Gargallo a F50 i Carmen Garcia  a F60 seran també atletes destacades.

A la 13.15 h es repartiran les medalles màster i seran, d’aquesta manera, les últimes medalles de Catalunya que es repartiran l’any 2023.

· Reglament   · Atletes inscrits

Foto FCA

A banda del Campionat de Catalunya, i dins de la disciplina de la marxa, cal destacar que dimecres es va desenvolupar la formació “Marxa Atlètica i dona” impulsada per la comissió de marxa de la FCA al CAR de Sant Cugat. Onze ponents, totes elles del món de la marxa, van exposar diferents temes d’interès relacionats amb les proves de marxa, els entrenaments, les lesions i la compaginació amb la vida diària.

Atletes com Raquel Gonzàlez, Mar Juàrez, Olga Cabrera, Carme Garcia, Mireia Urrutia o Sofia Santacreu van ser algunes de les presents, en una salta d’actes amb una seixantena de persones i la presència de molts membres de la junta FCA, entre elles la presidenta Mercè Rosich i el director tècnic Quim Erta.