La Marató de Barcelona 2024 serà Campionat de Catalunya

384

La Zurich Marató de Barcelona 2024 serà també el 46è Campionat de Catalunya de Marató. L’organització i la Federació Catalana d’Atletisme han arribat a un acord perquè la multitudinària prova que se celebra a la capital de Catalunya sigui també aquest proper 2024 el campionat català de la distància.

L’edició de la Zurich Marató de Barcelona de 2023 va aplegar a més de 15.000 corredors i corredores. Enguany, el Campionat de Catalunya de Marató torna a disputar-se en el marc de la Marató de Barcelona després de 15 anys, doncs la darrera edició on van coincidir ambdós esdeveniments va ser l’1 de març dels 2009. En aquella edició, Roger Roca i Anna Rosa van endur-se la medalla d’or en l’àmbit català.

Aquesta edició conjunta de la Zurich Marató de Barcelona i el Campionat de Catalunya de marató es disputarà el 10 de març de 2024. La prova presentarà un nou recorregut, més cèntric, ràpid i monumental. La sortida es realitzarà aquest cop al Passeig de Gràcia i l’arribada serà a l’Arc de Triomf.

Aquest renovat traçat es distingeix per ser més pla i ràpid que l’anterior, amb una reducció de 30 metres de desnivell positiu respecte al 2023. La Zurich Marató de Barcelona serà una de les maratons amb menys corbes a nivell internacional.

· Web Marató