La marxa a Catalunya s’atura aquest dissabte a Gavà

717
Un dels moments del GP del curs passat. Foto Avancam i Sortida de la cursa màster i absoluta el curs passat. Foto Avancam

El Club Atletisme Gavà organitza la 6a edició del Gran Premi de Marxa a la Bòbila de Gavà, amb la presència d’uns 130 de marxadors i marxadores, en el que serà el quart GP de marxa de l’any 2024 i el setè des de que es tornar a les competicions a l’octubre. La prova es disputarà dissabte al llarg de tot el matí i comptarà amb la presència dels membres del comitè tècnic de marxa de la FCA.

De 10 h a 13.05 h es disputaran les proves, totes elles dins de la pista de la Bòbila. La primera seran els 1.000 m sub 10 i d’allà fins les 11 h, on es disputaran els 3.000 m sub 14 i sub 16. A les 12.30 h serà la prova reina femenina, els 5.000 m amb la presència de les absolutes, sub 18 sub 20 i sub 23, mentre que a la 13.05 h es disputarà la darrera, els 5.000 m masculins absoluts.

Les proves més multitudinàries seran la sub 14 femenina i la sub 16 femenina, amb atletes com Queralt Serras, Laia Venteo, Ainhoa Martín o Jana Peralta. La cursa dels 5.000 m absoluts femenins comptarà amb atletes com Naia Àubia, Carla Garcia, Núria Sañas o Andrea Moreno, en categoria sub 18 i Alexia Palomero en categoria sub 23. D’altra banda, la prova masculina absoluta tindrà la presència d’Àlex Cemborain a la categoria sub 20, Eloi Antón a la sub 18, Joaquim Rico a la sub 23 i el murcià Franklin Eduardo Minchala a l’absoluta.

A la categoria màster tindrem la presència de Francesc Rodríguez, de l’UGE Badalona, Alberto Cemborain, del CA Gavà, Pedro José Arnada del CE Penedès o Juan Carlos Mena, del Barcelona Atletisme. També bona cursa la sub 16, amb el campió d’Espanya Abel Pujol i atletes com Bru Flores o Biel Fornós.

La marxa a Catalunya es tancarà amb dues competicions més, d’una banda, a l’abril amb el Campionat de Catalunya Absolut per clubs de marxa i al maig amb el GP de Marxa en Ruta Ciutat de Manresa.

· Web Gran Premi