La marxa celebra el Gran Premi Ciutat de Manresa

573

Manresa va ser la seu d’una nova edició del GP de marxa Ciutat de Manresa i memorial Enric Vilaplana. Uns 120 marxadors i marxadores de diferents categories hi van prendre part en un ambient festiu i amb noms destacats dins del panorama de la marxa catalana. Gina Torres i Ivan Molina van ser els guanyadors de la prova absoluta.

L’atleta de l’Aldahra Lleida va recórrer els 5 K amb un temps de 24:27. En segona posició va entrar Marta Jiménez, de l’Agrupació Atlètica Catalunya, amb un temps de 25:44. Finalment, Iria Teijeiro, de l’Hinaco Monzón, va entrar en tercer lloc amb una marca de 26:03.

Part del grup de l’Agrupació Atlètica Catalunya. Foto Facebook

A la prova masculina, el primer lloc va ser Ivan Molina, del CA Laietània. L’atleta, en categoria sub 18, va obtenir la victòria amb una marca de 22:21. Darrere d’ell va arribar Lluc Serrat. L’atleta sub 20 de l’Aldahra Lleida va obtenir la plata amb un temps de 22:42. El tercer lloc va ser Eloi Antón, de l’escola prolífica dels Lluïsos Mataró, amb una marca de 23:05.

En proves de promoció, Laia Aixalà va obtenir la victòria a la cursa sub 16 amb 16:18, seguida d’Andrea Moreno, amb 16:28 i de Queralt Serras amb 16:38. A la prova masculina, Oriol López es va endur la victòria amb un temps de 13:40, seguit de Marc Suàrez, amb 13:47. El tercer lloc va ser per Bru Flores, amb 15:07. Aquesta va ser una de les curses amb el nivell més alt.

Queralt Sañas i Biel Fornós van ser les medalles d’or de la prova sub 14, Arnau Miralles i Ona Ródenas ho van ser de la categoria sub 12, mentre que Arnau Gómez i Bruna Sañé ho van ser de la sub 10. A la prova màster, Josep Obrador amb 24:09 i Olga Cabrera, amb 26:15, va aconseguir pujar a l’esglaó més alt del podi