LA MITJA ACULL

1452

El Departament de la Presidència a través de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, i la Federació Catalana d’Atletisme han arribat a un acord gràcies al qual joves que han emigrat sols i que viuen en centres de la Generalitat han començat a practicar atletisme i a participar en algunes curses.
Aquests nois han estat convidats a participar en la Mitja Marató de Granollers que tindrà lloc el proper 24 de febrer. Aquesta iniciativa –batejada amb el nom de La Mitja Acull- ha estat presentada avui, amb la presència del secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras; la secretària d’Infància, Adolescència i Joventut, Georgina Oliva; el president de la Federació Catalana d’Atletisme, Joan Villuendas i el president de la Mitja Marató de Granollers, Toni Cornellas.
L’objectiu del projecte és procurar la inclusió social mitjançant l’esport de base; constituir una xarxa de suport als joves amb entitats esportives i persones de l’entorn; desestigmatitzar el col·lectiu, i promoure els hàbits saludables entre els nois.

· Notícia