La PC Carme Valero abaixa el teló de la temporada 2024

353

La temporada a la PC Carme Valero abaixa el teló aquest cap de setmana. Ja tindrem temps de fer una avaluació de tot el que hem viscut, abans però, toca acabar amb els dos darrers Campionats de Catalunya, el de sub 12 dissabte i sub 14 diumenge, amb totes les medalles d’aquestes categories en joc.

Dissabte, 220 atletes es jugaran poder pujar al podi del Campionat de Catalunya sub 12 en les diferents proves del calendari de la categoria. 10 proves masculines i 10 de femenines son les que es disputaran durant tota la matinal, començant a les 10 h i finalitzant a la 13.20 h. Podrem gaudir de les proves de 60 mll, 60 mt, alçada, pes, llargada, perxa, 2.000 m, 200 mll, 600 mll i per acabar, el relleu 4×200 m.

Les 16 millors marques de la prèvia del cap de setmana passat als 60 mll i 60 mt, les 12 millors de salts i llançaments, 2.000 m i 600 m i les 8 millors de 200 mll es jugaran l’accés al podi. Recordem que en la prèvia es van batre 4 rècords del Campionat i un rècord de Catalunya.

· Reglament   · Normes Tècniques   *Llistes de sortida*

Diumenge serà el torn dels atletes sub 14. La setmana passada també es va disputar la prèvia i en aquest veurem les evolucions de tots i totes les que van restar a la final. Un total de 281 atletes hi participaran. Igual que el sub 12, la primera prova es disputarà a les 10 h amb els 60 mt, la llargada, i la perxa femenina, i les darreres proves seran els relleus, a la 13.25 h el 4×200 m femení.

El passat cap de setmana es va batre tres rècords dels campionats. Veurem quants s’aconsegueixen en la jornada final, però queda clar que els nens i les nenes ho donaran tot per buscar pujar als respectius podis. Cal recordar que tindrem la presència, de nou, de l’speaker Àlex Parreño per amenitzar la jornada, igual que hi serà al sub 12, mentre que també hi haurà servei de fotografia durant la jornada sub 14, en la figura de Xavi Ballart.