La PC Carme Valero acull el de clubs sub 14 i sub 16

936

La Federació Catalana d’Atletisme organitza aquest cap de setmana els Campionats de Catalunya de clubs sub 14 i el sub 16, sent aquest el segon cap de setmana de març amb protagonisme per la promoció, dels quatre que viurem. De moment, aquesta nova aturada la tindrem amb l’emoció de les proves per clubs.

D’entrada, dissabte, es disputa el Campionat de Catalunya de clubs sub 14. De 10 h a 13.35 h viurem el Campionat de Catalunya Final B sub 14, mentre que de 16 h a 19.35 h serà la Final A, amb l’entrega de premis posteriorment. Serà un bon moment, d’entrada, perquè els i les atletes de la categoria facin unes bones marques pel Campionat de Catalunya individual.

Els clubs participants a la Final B seran el Pratenc AA, el CA Canaletes, el Martorell AC, el CA Terres de Ponent, el CA Vic, el CA Laietània, el CA Sant Just, el GEiEG Gironí, el CA Sant Celoni, el CA Parets i el CA Nou Barris a la categoria masculina. D’altra banda, el Ripollet UA, el CE Penedès, la JA Sabadell, l’UA Barberà, el Barcelona Atletisme, l’UCA, L’Hospitalet Atletisme i el CE Terres de l’Ebre s’uneixen en categoria femenina. CA Vic, CA Parets, Martorell AC i CA Nou Barris repeteixen.

Els dos primers equips de cada categoria rebran la copa de guanyadors i guanyadores de la Final B.

· Reglament   · Clubs participants   · Atletes inscrits

El CA Igualada presenta un molt bon equip. Foto Carlos Guzman

D’altra banda, a la tarda es disputa el Campionat de Catalunya de clubs Final A sub 14, amb la presència del Cornellà Atlètic, l’Avinent Manresa i l’AA Catalunya com a primers del curs passat, el CE Penedès, el CA Igualada, l’UA Barberà, el CA Tarragona, el CA Granollers, la JA Sabadell, l’UCA, L’Hospitalet Atletisme i el Barcelona Atletisme, tots ells en categoria masculina.

A la femenina, Avinent Manresa, CA Tarragona i AA Catalunya com a classificats del curs anterior, a més d’UA Terrassa, CE Terres de Ponent, Muntanyenc Sant Cugat, Lluïsos Mataró, CA Sant Just, CA Mollet i Pratenc AA, a més de Cornellà At. I CA Igualada que repeteixen.

· Reglament   · Clubs participants   · Atletes inscrits

Durant el diumenge es disputaran els Campionats de Catalunya de clubs sub 16 Final B i Final A. A les 10 h donarà inici la Final B, que s’allargarà fins a la 13.15 h. D’altra banda, a la tarda, de 16 h a 19.15 h es disputarà la Final A.

Al matí, tindrem la presència del CA Sant Just, L’Hospitalet At., AA Catalunya, CA Granollers, CA Sant Andreu Barca, CA Sant Celoni, UA Terrassa, UA Barberà, CA Parets i GEiEG en categoria masculina. D’altra banda, a la femenina s’uneixen l’UA Barberà, el Lluïsos de Mataró, l’UCA, el Dinamik Vilanova, el Pratenc AA i l’UA Rubí, repetint L’Hospitalet, CASAB, UAT i Parets.

Aquí destaca la presència d’atletes com Alonso Fernàndez als 60 mll, de l’AA Catalunya, Guim Turró als 300 m, de l’UAT, Quim Suriñachs, a la perxa, de L’Hospitalet Atletisme, Adrià Sànchez a la llargada, del CA Parets, Ferran Fanés a pes, de l’AA Catalunya, Adriana Curto als 60 mt, del Dinamik Vilanova, Martina Peña a la llargada, de l’UA Barberà, Martina Chaboye al triple salt, del Dinamik Vilanova i Marina València al pes, de l’UCA.

· Reglament   · Clubs participants   · Atletes inscrits

El Pratenc AA competirà a la Final A sub 16. Foto Carlos Guzman

Finalment, a la tarda, es disputarà la Final A del Campionat de Catalunya de clubs sub 16, amb la presència del CA Tarragona, el Lleida UA i el Pratenc AA, classificats del curs passat, i el Cornellà Atlètic, el Muntanyenc Sant Cugat, l’UCA, la JA Sabadell, el CA Igualada, el Lluïsos Mataró, el CA Canaletes, l’UGE Badalona i el Barcelona Atletisme a la categoria masculina. A la femenina, AA Catalunya i Cornellà Atlètic classificats del curs passat, i s’afegeixen CA Sant Just I Avinent Manresa.

Aquí, destaquem la presència de Marc Giménez de L’UCA, als 3.000 m, Guillem Alonso a la perxa, del Muntanyenc, Mabintou Camara del CA Igualada, als 60 mll, Bruna Borràs de l’AA Catalunya, als 1.000 m, Jana Queralt de l’Aldahra Lleida, a l’alçada i Mariona Arenas de l’AA Catalunya, al pes.

· Reglament   · Clubs participants   · Atletes inscrits

Estarem molt pendents de les evolucions de tots ells i elles i dels podis finals que determinaran els Campions de clubs sub 14 i sub 16, els darrers ja de la pista curta 2024.