La selecció catalana sub 16 té una cita aquest cap de setmana a Pamplona

1137

La selecció catalana sub 16 té un nou repte aquest cap de setmana a Pamplona, on es disputa el Campionat d’Espanya de federacions de la categoria. La temporada passada, a Conca, Catalunya va acabar en segona posició en categoria femenina i en tercera en categoria masculina, aconseguint pujar al podi en ambdues proves. Com és habitual en aquestes competicions, la selecció arriba amb una convocatòria molt potent de diversos medallistes en els darrers campionats estatals. La primera jornada es disputarà la tarda del dissabte 8 d’octubre i la segona el matí del diumenge 9 d’octubre. Tot seguit repassem els 48 membres d’aquest grup.

Convocatòria femenina:

100 mll- Núria Argelich: atleta del CA Terres de Ponent, actual campiona catalana dels 100 mll, subcampiona dels 300 mll i 4a d’Espanya de la darrera distància.

300 mll- Mireia Redondo: atleta del CA Tarragona, medallista de bronze en els 300 mll del darrer Campionat de Catalunya

600 mll- Paola Serrano: del CA Vila-seca, la tarragonina es l’actual campiona catalana dels 600 m i 5a d’Espanya a Avilés.

1000 m- Marta Gutiérrez: del FAC Valls, una altra representant de la delegació de Tarragona, campiona catalana dels 1000 m i 6a d’Espanya.

3000 m- Amira Benmerzouk: segona convocada del CA Vila-seca, campiona catalana dels 3000 m i 11a d’Espanya a la final de la distància.

100 mt- Ada Serrano: del CA Figueres, l’empordanesa és la campiona catalana dels 100 metres tanques.

300 mt- Marta Escalera: segona convocada del CA Manresa, l’atleta del Bages és campiona catalana dels 300 metres tanques i bronze estatal en la prova dels 100 metres tanques.

1500 obstacles- Gemma Pérez: del Barcelona Atletisme, la mig-fondista és campiona de Catalunya dels 1500 obstacles i 11a d’Espanya a Avilés

3000 marxa- Gina Torres: del UA Terrassa, la marxadora va acabar el primer any a les files egarenques amb el títol de campiona de Catalunya dels 3000 marxa i 4a d’Espanya a Avilés.

Alçada- Zuzanna Bednarek: del Cornellà Atlètic, la saltadora és l’actual campiona de Catalunya i rècords dels campionats en Alçada amb 1.69 m i 4a d’Espanya en la mateixa prova.

Perxa- Noa Martínez: de l’Agrupació Atlètica de Catalunya, és l’actual campiona de Catalunya i d’Espanya, aconseguint RCAM en el primer amb 3.75 m i millorant en el segon amb 3.76 m.

Llargada- Maria Reverte: de l’UA Montsià, única representant del conjunt de les Terres de l’Ebre, actual campiona de Catalunya i 11a d’Espanya.

Triple Salt- Aicha Khoumi: de la JA Sabadell, la saltadora és campiona catalana i 10a d’Espanya.

Pes- Laia Ribera: del CA Castellar, la llançadora vallenca és campiona de Catalunya i 6a estatal.

Disc- Paula Gallego: del CA Ascó, és l’actual campiona catalana de disc.

Javelina- Èrika Sellart: del CA Terres de Ponent, la gran dominadora de la Javelina a nivell català i estatal, campiona en ambdós campionats i rècord de Catalunya de la prova amb 46.15 m.

Martell- Sofia Ros: de l’Agrupació Atlètica de Catalunya, segona representant del conjunt barceloní, campiona catalana de Martell i 5a d’Espanya a Avilés.

4×100- Núria Argelich, Carla Gallardo, del CA Montornès, Lucía Jiménez, com a Independent i Aina Morgade, del CA Montornès: les quatre primeres classificades en el darrer campionat de Catalunya a Can Dragó.

4×300- Marta Escalera, Mireia Redondo, Judit Albácar, del CA Terres de l’Ebre i Olivia Domínguez, de L’Hospitalet Atletisme: les tres darreres, finalistes dels 300 mll a Can Dragó.

Convocatòria Masculina:

100 mll- Unai Yuste: de L’Hospitalet Atletisme, l’atleta resident a Vilafranca del Penedès és l’actual subcampió de Catalunya dels 100 mll i subcampió estatal a Avilés.

300 mll- Jan Castellà: de la JA Sabadell, actual campió de Catalunya dels 300 mll i 8è d’Espanya.

600 mll- José Sànchez: del Runners el Vendrell, l’únic atleta convocat del conjunt del Baix Penedès, és campió català dels 600 mll i 8è estatal.

1000 m- Karim Fartaz: del CA Mollet, campió català dels 1000 m i 10è classificat a Avilés.

3000 m- Albert Alsina: del FC Barcelona, l’atleta blaugrana és campió de Catalunya dels 3000 m i el subcampió d’Espanya a Avilés.

100 mt- Mario Stefanov: del CA Ascó, el tanquista és campió de Catalunya dels 100 mt i medalla de bronze en la final de la mateixa prova al Campionat d’Espanya.

300 mt- Èric Álvarez: atleta independent, l’ex del CA Sant Just és l’actual campió de Catalunya dels 300 tanques.

1500 obstacles- Bakr El Asri: del CA Lloret-La Selva, l’atleta selvatà és campió de Catalunya i medalla de bronze en els 1500 obstacles del Campionat d’Espanya.

5000 marxa- Oriol López: de l’UA Barberà, el marxador és l’actual campió de Catalunya i 8è classificat d’Espanya.

Alçada- Alejandro Muñoz: del CA Mollet, actual campió de Catalunya a Can Dragó i 4rt d’Espanya a Avilés.

Perxa- Lluc Subirós: del CA Tarragona, l’atleta tarragoní és l’actual campió de Catalunya amb una marca de 3.90 m.

Llargada- Ivan Garcia: de l’UA Rubí, el polivalent atleta és campió de Catalunya dels 100 mll i de llargada i subcampió d’Espanya en aquesta darrera prova.

Triple Salt- Pau Caparrós: del CA Montornès, el saltador és campió català del triple salt i 12è d’Espanya.

Pes- Nacho López: de l’UA Barberà, el segon atleta del conjunt del Vallès Oriental és l’actual campió català de pes.

Disc- Jordi Recasens: del FACVAC Valls, és campió de Catalunya i 5è classificat d’Espanya en disc.

Javelina- Jan Jubany: del CA Sant Celoni, és campió de Catalunya i subcampió d’Espanya en la prova de javelina.

Martell- Èric Recolons: del CA Mollet, el llançador va acabar 4rt en el darrer campionat d’Espanya.

4×100- Unai Yuste, Ivan Garcia, Jonatan Masllorens, del CA Vic i Isaac Millo, de la UA Terrassa: Els quatre millors classificats en els 100 mll del darrer campionat de Catalunya sub 16.

4×300- Jan Castellà, Nil Cavero, del JA Sabadell, Hugo Hernàndez, de la UA Terrassa i Alejandro Morante, del CA Nou Barris: tres dels millors classificats dels 300 mll catalans i l’egarenc Hernàndez subcampió dels 300 tanques.

Reserves: Miquelina Gorgals del CA Vic i Pau Moreno del FACVAC Valls, ambdós experts en la prova de javelina.

· Reglament   · Informació Tècnica

· Selecció Catalana   · Atletes inscrits