Laia Andreu i Lleïr Barcons guanyen el Campionat de Catalunya Trail Vertical

1034

Laia Andreu i Lleïr Barcons han guanyat el Campionat de Catalunya de Trail Vertical.

Els municipis de Conca de Dalt i la Pobla de Segur han viscut el Campionat de Catalunya de Trail Vertical i la cursa de Sant Corneli amb una gran participació de 130 atletes. Durant la matinal d’avui s’ha disputat una cursa amb tres sortides diferents, amb un bon grapat d’atletes participants.

Podi femení – Foto: Juli Niubó

En categoria femenina, la medalla d’or l’ha aconseguit Laia Andreu, del CA Vic, amb un temps oficial de 45:54. En segona posició ha arribat Vanesa Chriveches, de la JA Berga, amb un temps de 51:34. Finalment, el podi l’ha completat Anissa Harrak, del RTC Running Club, amb 59:06. Cal destacar que aquest també ha estat el podi M40 i les tres atletes màster més ràpides de la prova.

Pel que fa a la categoria masculina, la victòria ha estat per un dels grans favorits, Lleïr Barcons, de la JA Berga, que ha acabat la cursa amb un temps de 37:31. Barcons, a més a més, s’ha coronat com a campió sub 20. Jaume Gonzàlez, de la JA Montcada, ha obtingut la plata amb un temps de 39:24, mentre que l’atleta de l’Esportiu Penedès, Arnau Montaner, ha completat el podi amb el bronze i un temps de 39:41, sent també el campió sub 23.

Podi masculí – Foto: Juli Niubó

En categoria màster masculina el millor temps aconseguit ha estat per Francesc Marsol, atleta del CA Granollers, que ha estat el més ràpid amb un temps de 39:59, aconseguint l’or en M50. Eduard Pifarré ha estat el segon màster més ràpid, amb un temps de 41:41, obtenint l’or en M35.

Finalment, cal destacar l’àmplia participació en les curses de promoció. En una distància de 2,1 km, l’atleta més ràpida ha estat Clàudia Llesuy, del club local CA Pobla de Segur (CAPS), amb un temps de 17:59, campiona sub 16, seguida per la seva companya d’entrenament, Rabab Ouzemmou, que ha finalitzat amb 19:17, i ha estat campiona sub  14. Alba Pont, amb 21:08, també del CAPS, ha arribat tercera, i s’ha fet amb el subcampionat sub 16.

En categoria masculina, l’atleta més ràpid ha estat Guerau Carrillo, del CAPS, amb un temps de 16:34, guanyant la sub 14. L’ha seguit Lluc Pascual, també del club local, amb  un temps de 17:18 i acabant subcampió sub 14. Finalment, el tercer en arribar a meta ha estat Lluc Molí, amb 17:35 i campió sub 16.

· Resultats