L’Espunyola va tancar la Copa Catalana de trail

467

L’Espunyola va ser l’epicentre del trail català aquest cap de setmana, amb la disputa de la Petita JAB Trail, que en aquest cas també era la 4a i darrera prova de la Copa Catalana de trail. Després dels resultats d’aquest cap de setmana, ja coneixem els i les atletes que ocupen les primeres places del circuit de trail de promoció.

Comencem parlant dels sub 18 i sub 20. Aquí, tenim dos dominadors clars. D’entrada, a la prova sub 20, l’atleta Jorge Font, del Yetis Collserola, va obtenir la segona plaça de la cursa i sent el primer atleta de la seva categoria, que el consolida com el guanyador del circuit. Font va tancar la prova amb un temps de 22:58. No obstant, la cursa la va guanyar Jan Isla, de categoria sub 18, amb marca de 22:45. Isla va dominar la prova amb un magnífic final, i va deixar enrere als seus rivals. No obstant, Sam Linares, de l’Esportiu Penedès, va acabar tercer i serà el guanyador de la Copa Catalana sub 18.

Un dels moments de la cursa a L’Espunyola. Foto Albert Codina

La prova femenina, domini de Bruna Miralpeix, del CA Vic, que es va endur la victòria amb 29:55. Miralpeix és sub 18, i aquí, Carla Yanguas va exercir el seu domini de líder del circuit, acabant 4a de la prova però sumant els punts suficients. Pel que fa a la prova sub 20, Yousra Laghmich, amb 33:02, va acabar segona i serà la guanyadora del circuit de la seva categoria. L’atleta del CA Canovelles segueix dominant el trail.

A la prova sub 16, Ernest Torrent, atleta del Yetis Collserola, va dominar la prova aconseguint la victòria amb 20:18, seguit de Marc Benavent, el guanyador final del circuit de la Copa Catalana. Benavent, del CA Ascó, va sumar els punts necessaris per encapçalar aquesta prova. Íker Ballesteros va ser el tercer classificat a la cursa.

Marc Benavent ocupant el podi sub 16. Foto Albert Codina

D’altra banda, a la prova femenina, Núria Calzada va tornar a ser la guanyadora amb una marca de 23:34. Calzada, també del Yetis Collserola, va obtenir la victòria i d’aquesta manera rubrica el títol a la Copa Catalana, seguida de Carla Pagès, que amb 25:17 certificava el segon lloc a la cursa i a la Copa Catalana. Júlia Suriol va ser la tercera de la cursa.

A la prova sub 14, també el líder va acabar enduent-se la victòria. Marc Vázquez, amb 14:04, aconseguia la victòria i tancava el lideratge de la Copa Catalana. A la prova femenina, Queralt Rutllant, del CE Cassanenca, va obtenir la victòria amb 16:02, tot i que Queralt Traveria, del CA Torelló, va mantenir la primera plaça de la Copa Catalana acabant 4a.

A la prova sub 12, el guanyador de la cursa va ser Lukas Arrocha, del CA Vic, amb 9:56, i la guanyadora femenina va ser Nausicaa Picón, amb 9:59. Finalment, a la prova sub 10, David Sadovici, del CAPS, dominava la prova, aconseguint un 4 de 4, quatre victòries a les quatre proves de la Copa Catalana, mentre que Khadija Madani, companya seva al club pirinenc, va obtenir la victòria a la prova femenina.