Lleida acull el Campionat de Catalunya de Mitja Marató

750

Lleida acollirà aquest diumenge una nova edició del Campionat de Catalunya de Mitja Marató, en el marc de la 29a Aldahra Mitja Marató de Lleida. La cursa començarà a les 10 h, amb sortida des de l’Avinguda Rovira Roure, davant del Gimnàs Ekke Viding. 15 segons abans es donarà la sortida de persones de mobilitat reduïda i d’infants amb cotxet.

L’organització calcula una participació que fregarà els 700 atletes. D’entre els més destacats per emportar-se el campionat de Catalunya trobem, en categoria femenina, la Meritxell Soler, atleta del CA Manresa i actual campiona catalana de 10K. A més a més, la Mireia Guarner, la Bàrbara Ramon o l’Eva Ledesma. En categoria masculina destaca la presència d’en Ricard Pastó, en Dmitrijs Serjogins, en Muhammad Lamin Bah, en Carles Montllor o en Xavi Tomasa.

El circuit recorrerà tots els carrers de la ciutat de Lleida, sortint davant del Gimnàs Ekke Viding, a tocar del Camp d’Esports de Lleida, amb continuació pel Gran Passeig de Ronda, el Carrer Cardenal Cisneros, tot recorrent l’oest de la capital del Segrià, seguint per l’Avinguda de Vinyana i el Carrer Baró de Maials, creuant el riu Segre i tornant al centre de la ciutat, finalitzant pel Carrer Príncep de Viana i l’Avinguda Blondel, que es recorrerà de dalt a baix, fins a tornar al mateix punt de sortida.

Aquesta edició tornarà a la normalitat absoluta després d’una darrera edició marcada per la limitació de participants a conseqüència de la pandèmia. A més tornen les curses infantils, que s’han de celebrar al llarg del dissabte al matí, d’11 h a 13.30 h i de 17.30 h a 20 h.

Cal recordar que els darrers guanyadors de la Mitja Marató de Lleida van ser en Ricard Pastó i la Núria Tillo. Els darrers guanyadors del Campionat de Catalunya de Mitja Marató van ser en Nan Oliveras i la Jennifer Spink, a la 28a edició disputada a Ripoll l’any 2018, doncs posteriorment no es van disputar degut a la pandèmia de la COVID-19.

· Web   · Atletes inscrits