LLIGA DE CLUBS DIVISIÓ D’HONOR I PRIMERA DIVISIÓ

873

Aquest cap de setmana tindran lloc les jornades finals de la Lliga Joma de Clubs de Divisió d’Honor i la Primera Divisió en homes, i de la Liga Iberdrola de Clubs de Divisió d’Honor i Primera División en Dones.

Pel que fa als encontres de Divisió d’Honor, tenim diversos punts d’atenció:

* En l’encontre per al títol en Homes, que es disputa a La Nucía el diumenge 12 de juny, un any més, el FC Barcelona lluitarà per guanyar el Campionat.

* Per al títol en Dones, el FC Barcelona i el CA Manresa són els dos representants catalans a La Nucía, el dissabte 11 de juny.

* En l’encontre per a la permanència en Homes, l’Agrupació Atlètica Catalunya intentarà seguir un any més a la màxima categoria en la jornada que es disputarà en el Poliesportiu d’Aluche (Madrid) el dissabte 11 de juny.

* Per a la permanència en Dones, l’Agrupació Atlètica Catalunya i l’Hospitalet Atletisme lluitaran per salvar la categoria en la jornada que es realitzarà a la pista annexa d’Anoeta el dissabte 11 de juny

Primera Divisió, el nostre interès es centra en:

* Per al títol en Homes, que es disputa a La Nucía el diumenge 12 de juny, l’Hospitalet Atletisme i el Cornella Atlètic faran tot el possible per pujar de categoria.

* En l’encontre per a la permanència en Homes, l’Aldahra Lleida UA serà l’únic representant català que volcarà esforços en seguir en la Primera Divisió en la jornada a disputar en el Poliesportiu de Gandia el diumenge, 12 de juny.

* Per últim, també el el Aldahra Lleida UA i el Cornellà Atlètic seran a la jornada per a la permanència del proper dissabte 11 de juny, a l’Estadi d’Atletisme de Montsó.

· + informació