L’UA Barberà aconsegueix la victòria a la Final D

338

L’UA Barberà va regnar a la Final D. L’equip del Vallès va aconseguir una victòria sense pal·liatius amb un nou triomf a la segona jornada disputada a Mataró, en una final amb nou equips i emoció en les posicions finals de la resta d’equips.

L’equip taronja va sumar un total de 1.424,5 punts en el còmput global de les dues jornades, i en la disputada a Mataró, es van aconseguir tres victòries. El 4×400 mixt amb 3:48:59, Maya Fernàndez a la perxa amb 3.10 m, Sandra Arqueros a la llargada amb 5.24 m, i un bon gruix de segons i tercers llocs que li van assegurar la primera posició.

En segona posició, el CA Parets, que al final va prendre el lloc de privilegi a l’UGE Badalona. L’equip del Vallès Oriental va acabar millorant amb un segon lloc a Mataró i segon global amb 843 punts, aconseguint ser l’equip amb més victòries individuals a Mataró, amb Gerard Corbera als 400 mll amb 50.39, Ferran Corbera a l’alçada amb 1.95 m, Adrià Sànchez al triple salt amb 12.12 m, Queralt Idáñez als 100 mll amb 13.06, Julia Arbós al pes amb 9.78 m, Paula Peralta a la javelina amb 27.70 m i del 4×100 m amb 49.25. D’altra banda, l’equip badaloní va acabar amb 838,5 punts, aconseguint només la victòria de Laia Zurita als 400 mll amb 58.00.

Els equips es van fer una foto al finalitzar la jornada. Foto FCA

L’equip local, el GA Lluïsos de Mataró, va acabar en 4a posició global sumant 695 punts en les dues jornades. L’equip maresmenc va tancar la jornada a casa seva amb victòria d’Enric Sans al martell amb 36.17 m i de Laura Pelegrí als 5.000 m amb 19:53:59. A molta distància, el CA Molins, que amb tot va ser capaç de superar als seus màxims rivals, i va acabar en cinquè lloc global amb 626,5 punts, només mig punt per sobre del CE Universitari, que va fer una segona jornada molt més bona. L’equip molinenc va tancar la participació amb la victòria de Carles Blanco als 5.000 amb 15:11:02 i d’Arnau Roig als 110 tanques, mentre que l’equip barceloní va aconseguir les d’Oriol Sànchez als 100 mll amb 11.04 i de Núria Ibáñez als 1.500 m amb 5:08:54.

Els tres darrers equips, el CA Sant Just, tancant la classificació amb 605 punts i la victòria d’Alba Martínez als 110 tanques amb 16.37, l’UA Rubí, amb 593,5 punts i el primer lloc del 4×100 m masculí amb 43.65 i finalment, tancant la classificació, el CA Mollet amb 542 punts i els primers llocs de Pablo Colao als 1.500 m amb 4:01:74 i Soufian Latif al disc amb 34.29.