L’UCA puja de divisió al Campionat de Catalunya de Clubs

995

L’Unió Colomenca va ser el club que va aconseguir l’ascens a Final A al Campionat de Catalunya de clubs, durant la disputa de la Final B. I ho va fer en categoria masculina i a la femenina. El conjunt de Santa Coloma de Gramenet va acabar en primera posició en ambdues categories, fet que els hi va permetre assolir l’ascens.

D’entrada, a la categoria masculina, l’UCA va sumar 74 punts que li van permetre acabar en primera posició. En segona posició va acabar l’Andorra Atletisme, amb 68 punts, deixant en tercera a l’UA Terrassa, amb 67 punts i a la JA Sabadell quarta amb 56 punts. CA Granollers amb 55, CE Universitari amb 52, CA Tarragona amb 49 i CA Montornès amb 46 punts van completar la classificació.

A nivell de marques, l’UCA va aconseguir la victòria als 400 mll amb Àlex Vallès i els seus 49.53, a l’alçada amb Pol Mendoza i una marca d’1.88 m i finalment al pes amb Dani López i marca de 12.64 m. També va aconseguir molts primers llocs l’Andorra, amb Danel Herrero guanyant els 200 mll amb 22.10, Carles Gómez al 1.500 m amb 4:00:80, Miquel Vílchez a la perxa amb 4.75 m i finalment el relleu 4×400 m amb 3:22:75.

També cal destacar la victòria de Max Peula als 60 mll amb marca de 7.06 i de Roger Martínez als 60 mt amb 8.37 per la JA Sabadell, la de Sergio Pérez als 800 m amb 1:56:41 i Pau Caparrós al triple salt amb 13.65 m pel CA Montornès, la de Pere Casanova a la llargada amb 7.06 m pel CA Granollers i finalment la de Joan de la Torre als 3.000 m amb 8:48:84 pel CE Universitari.

Podi femení

D’altra banda, a la categoria femenina, la Unió Colomenca va aconseguir la victòria amb 75.5 punts, per 70 punts del GEiEG, segones classificades, i 66 de l’Andorra Atletisme, les terceres. En quarta posició va acabar el Barcelona Atletisme amb 61 punts. Van completar la taula el CA Vic amb 59.5 punts, la JA Sabadell amb 50 punts, el CA Laietània amb 45 punts i el CA Sant Just amb 40 punts.

Pel que fa als primers llocs, el conjunt de Santa Coloma en va aconseguir dos, el de Elisa Melilli als 3.000 m amb temps de 10:24:62, en la seva primera participació en una pista coberta, i la de Marina Lamata als 60 mt amb marca de 8.70. El GEiEG gironí en va aconseguir tres, la d’Estel Pons al pes amb 9.87 m, la d’Ivet Rovira als 400 mll amb 57.73 i la de Marta López als 200 mll amb 25.80 s.

Altres primers llocs van ser Daniela Serrato als 60 mll amb 8.01, Laura de Llano als 800 m amb 2:22:34 i Marta Camps als 1.500 m amb 4:56:13 pel Barcelona Atletisme, Alba Martínez a l’alçada amb 1.54 m pel CA Sant Just, Arlet Sust a la perxa amb 3.65 m pel CA Laietània, Irina Bigas a la llargada amb 5.15 m pel CA Vic, Aicha Khoumi al triple salt amb 11.40 m i finalment el 4×400 m de l’Andorra Atletisme amb 4:07:60.

És la tercera vegada que l’Unió Colomenca guanya la final B masculina i la segona que ho fa a la categoria femenina. A més, és el segon cop que un club aconsegueix guanyar les finals masculina i femenina a la vegada, després del Lleida UA al 2016.