Manel Deli, nou rècord d’Espanya de les 6 hores

586

L’atleta del CA Manresa, Manel Deli, va establir un nou rècord d’Espanya de les 6 hores segons la IAU amb 92.406 metres recorreguts, a banda del rècord absolut de les 50 milles. Deli, atleta màster de 48 anys, ho va aconseguir durant la celebració de la Ultrarunning Barcelona a l’estadi Joan Serrahima. A més a més, estableix un nou rècord del món M45.

Manel Deli i Joan Lleonart

Deli es va proclamar campió de les 6 hores per davant del romanès Robert Hajnal, i de Cristian Llacuna, que va aconseguir el bronze. Precisament, Hajnal va batre el rècord del seu país. A més a més, pel que fa a la prova reina de la Ultrarunning, les 24 h, Gabriel Alenei va ser el campió després de recórrer 270.800 metres en un dia sencer, amb Tomasz Pawlowski i Ivan Perea acompanyant-lo al podi.

A la categoria femenina, la noruega Line Caliskaner va ser la guanyadora de la prova de les 24 h, amb 242.800 metres recorreguts en total, amb Elena Domínguez i Linda Pilerud acompanyant-la al podi. La francesa Albanie Sabatier va ser la guanyadora de les 6 hores després de recórrer 59.232 metres en total.