Mataró acull la primera copa femenina de promoció

423

La Federació Catalana d’Atletisme organitza el dissabte al matí la primera Copa Catalana femenina de promoció, una competició destinada només a atletes de categoria femenina de sub 10 a sub 16, i que es disputarà a les pistes d’atletisme de Mataró.

En aquesta competició participaran més d’un centenar d’atletes d’una dotzena de clubs diferents, sent una competició individual i per entitats, doncs les cinc primeres rebran una copa i a més a més es repartiran medalles a les tres primeres atletes de cada prova.

D’entre les entitats amb més atletes figuren l’Avinent Manresa, el CA Parets, l’UA Rubí, l’UA Terrassa i l’UGE Badalona. Les participants surten de les vuit millors marques aconseguides en el darrer Campionat de Catalunya de tardor de cada prova.

La competició començarà a les 11 h del matí amb les proves de 600, llargada, alçada i pes sub 14 i sub 16 i s’allargarà fins a les 12.55 h, moment del relleu 4×60 m. femení amb combinació de totes les categories. Acte seguit es farà l’entrega de premis de clubs. La darrera prova del 4×60 m estaran present els cinc clubs amb més atletes apuntats.

A banda d’aquests cinc, CA Mollet, CG Tarragona, CA Viladecans, Atletes VNG, CA Figueres, CE Penedès i UCA també aportaran atletes en algunes de les proves presents. Des de la FCA farem un seguiment del que vagi passant a la competició a través de les nostres xarxes.

· Reglament   · Inscripcions