MEDALLA D’OR AL MÈRIT ESPORTIU A LA FCA

1671
Fotos: Ajuntament de Barcelona

Aquest dijous 3 de novembre, la Federació Catalana d’Atletisme ha rebut de mans de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, la Medalla d’Or al Mèrit Esportiu de l’Ajuntament de Barcelona.
L’acte, celebrat al Saló de Cent de l’ajuntament, ha reunit a representants de tots els estaments de l’atletisme català i les diferents autoritats representants de les institucions. L’expresident de la Federació Catalana d’Atletisme, Romà Cuyàs, ha estat l’encarregat de fer la glossa d’aquest emotiu esdeveniment on ha repassat els grans moments de l’atletisme català i seva importància dintre de la societat barcelonina i catalana. Han recollit la medalla els dos vicepresidents de la Federació, Josep Maria Antentas i Joan Cutrina.
L’ajuntament de Barcelona ha atorgat la Medalla d’Or al Mèrit Esportiu a la Federació Catalana d’Atletisme valorant la seva tasca com a motor de l’atletisme català, i la seva vinculació i dedicació a la promoció d’aquesta disciplina esportiva a la ciutat de Barcelona.

medallaormeritesportiufcaajbcn-1 medallaormeritesportiufcaajbcn-2 medallaormeritesportiufcaajbcn-3 medallaormeritesportiufcaajbcn-4medallaormeritesportiufca