Més de 700 atletes correran la primera edició dels 10K de Tarragona

522

La ciutat de Tarragona acollirà la tarda d’aquest dissabte la primera edició de la ‘SB Hotels 10K Tarragona’, una cursa de nova creació que donarà el tret de sortida a les 19 h des del Moll de Costa de la capital tarragonina. A banda dels 10K de la pròpia cursa, els participants també han pogut escollir la distància de 5K, a més de poder gaudir de la celebració de curses infantils i d’un homenatge a l’exatleta professional Jaume Leiva.

La prova comptarà amb la presència d’uns 700 corredors i corredores, entre els que inclou més d’una desena d’atletes internacionals, tot destacant la presència de Genís Grau o Judith Corachán. El circuit serà en línia recta i pla pel costat del mar, amb l’objectiu de la gran majoria d’atletes de poder batre les seves marques en aquesta distància, tenint en compte les condicions adequades. Durant tota l’estona que duri la cursa es recorrerà la zona del port, el passeig marítim Rafael Casanova i el moll de Llevant, i tindrà el punt de sortida i d’arribada al Moll de la Costa, a la zona de les grues històriques i el Museu del Port de Tarragona.

L’organització ha volgut destacar l’alta participació femenina, que arribarà gairebé al 40%, amb un 38% d’atletes fora de la província de Tarragona. També destaca un ampli nombre de participants infantils, que tindran la seva sortida a les 18 h. Tots els participants podran recollir el dorsal a partir de les 17 h del mateix dia de cursa i fins al tret de sortida, just al costat del punt inicial. El briefing previ a la cursa anirà a càrrec d’en Jaume Leiva, present durant tota la jornada en el marc del seu homenatge.

· Web Cursa