Més d’una vintena d’atletes de Catalunya a Alcalá de Henares

731

Alcalá de Henares serà la seu aquest cap de setmana d’una de les trobades màster més grans de l’any, la que combina diversos campionats de la categoria en un de sol. El municipi madrileny acull el Campionat d’Espanya de 10.000 m, milla, combinades i pentatló de llançaments, amb centenars d’atletes de la categoria i més d’una vintena de catalans i catalanes repartits en les diverses proves.

La competició començarà ben aviat, a les 9 h del dissabte, amb la disputa de les primeres proves del pentatló de llançaments. No oblidem que aquesta disciplina es relaciona directament amb l’atletisme màster, i consta de la suma de les marques de les cinc proves de llançaments, el pes, el martell, la javelina, el disc i el martell pesat. Atletes com Cristina Garcia del Pratenc AA, Beata Beltej i Ramon Estapiña del CA Palafrugell, Maria José Descàrrega de l’UA Montsià, Montserrat Paños del JA Sabadell i Maria Cristina Gargallo del CN Reus Ploms participaran en aquesta prova.

A la tarda del dissabte donarà inici el Campionat de proves combinades, amb l’inici del decatló. Cinc catalans hi participaran, tots ells presents a Tarragona en el darrer Campionat de Catalunya de proves combinades. Així, Juan Carlos Herrera i Josep Maria Mateo del CA Tarragona, Javier Segovia, de L’UCA, Jean-Paul Saussus del Pratenc AA i Ricard Rof de la JA Sabadell seran els cinc catalans presents a Alcalá en aquesta disciplina.

La prova de la milla començarà a les 18 h del dissabte. Aquí hi participaran també uns quants atletes catalans com Laura Cebollada, Jordi Fernàndez, Marc Tort, Juan Raya, Josep Ramon Sanahuja, Xavi Cerrato, Manuel Cerrato i Celso Curiel. Tots ells i totes elles buscaran el podi a les seves categories.

Finalment, la prova dels 10.000 m, començarà just quan s’acabi la milla, a partir de les 19 h. Aquí trobem a Albert Caballero, Sancho Ayala i Ferran de Torres i Celso Curiel, que també està apuntat a la milla.

S’espera un bon grapat de medalles de Catalunya en aquestes campionats agrupats en un del sol, fent gala del bon nivell de l’atletisme màster al nostre país.

· Reglament   · Horari   · Informació tècnica