Mireia Sosa i Manel Deli triomfen a Burjassot

577

Mireia Sosa i Manel Deli van triomfar al Campionat d’Espanya dels 100 K que es va disputar al municipi de Burjassot, València. L’atleta tarragonina amb residència a Lleida i el del CA Manresa van ser protagonistes clars del dia. Sobretot cal destacar el paper de Sosa, obtenint un nou rècord d’Espanya i Catalunya.

Sosa va acabar la prova femenina dels 100 K amb una marca de 7:52:21, que la converteix en nova rècordwoman espanyola i catalana. L’atleta, a més, va aconseguir l’or absolut i a la categoria F40. Sent atleta màster, Mireia Sosa ha aconseguit superar els dos rècords en una carrera dominada de principi a fi. Fins ara el rècord era de Joaquima Casas i datava del 1992.

Jacqueline Camos, també atleta catalana del club valencià de l’Atletisme Els Sitges, va obtenir la 7a plaça absoluta i la plata F50 amb un temps final de 12:46:55

D’altra banda, a la cursa masculina, l’atleta del CA Manresa, Manel Deli, que fa poc va aconseguir la millor marca estatal de les 24 hores a Barcelona, va aconseguir el subcampionat dels 100 K amb una marca de 6:36:39. Deli també va acabar 8è del món l’any anterior. L’ultraatleta també va guanyar l’or a la categoria M45.

També cal destacar la participació de Robert Troy, que va acabar amb el bronze M50 amb 9:40:16 i Efrén Llobet, tercer M45 amb 8:25:57, sent 17è de la general. Menció apart pel CA Manresa, que ha acabat tercer de clubs en la general.

· Resultats