MITING INTERNACIONAL CIUTAT DE BARCELONA

2881

El proper dimecres 17 de juliol, se celebrarà el Míting Ciutat de Barcelona a l’Estadi Municipal Joan Serrahima, amb la participació de grans figures internacionals i els millors especialistes estatals i catalans. Aquest any el míting més internacional amb participació d’atletes dels cinc continents.
Cal destacar la presència de la Fernando Carro, que recentment va realitzar el rècord d’Espanya de 3.000 m obstacles a Mònaco i que en aquesta ocasió participarà a la prova dels 5.000 metres.
La prova dels 1.500 m tornarà a ésser una de les més interesants de la reunió atlètica amb la presència de l’Abdessamad Oukhelfen, recent medallista europeu sub23 a la prova dels 5.000 m a Gavle, Suècia. També Kevin López i Llorenç Sales i una bona representació internacional encapçalats pel marroquí Fouad el Kaam i el kenyà Kumari Taki.
A la cursa dels 400 metres, destaca la presencia de Lucas Bua i Samuel García, amb rivals internacionals com Nery Brenes, Costa Rica, campió mundial indoor l’any 2012.
En salt de llargada gaudirem de la presència del recent subcampió d’Europa sub23, Hèctor Santos, així com també la d’Eusebio Càceres.
L’Adel Mechal disputarà en aquesta ocasió la cursa dels 800 metres, amb presencia d’atletes de gran prestigi com Ayanleh Souleiman, Djibouti, campió del món en pista coberta en Sopot’14 i medalla de bronze al mundial de Moscou’13, que tornarà al Serrahima desprès de que va ser una de les estrelles del míting de 2015 on va protagonitzar la millor marca mundial de l’any en aquest moment.
A la prova dels 5.000 metres, està prevista la presència d’Antonio Abadia i Ayad Lamdassem, amb una gran participació d’atletes africans encapçalats pel kenyà Josphat Kiprono, atleta sub 13 minuts a la distància.
En perxa destaquen Dídac Salas i Igor Bychkov en categoria masculina i Mònica Clemente i Andrea San José en la femenina.
Seguint amb dones, la cursa dels 200 metres comptarà amb les catalanes Estela García i Cristina Lara amb la presencia d’atletes de prestigi com la bahamiana Salwa Eid Nasser. Als 800 metres la Zoya Naumov tindrà una interesant cursa amb un gran nombre d’atletes de nivell com les etíops Gudaf Tsegay i Mahlet Mulugeta, ambdues amb registres acreditats inferiors als dos minuts. Als 1.500 metres destaca la participació d’Esther Guererro i Solange Pereira.
La Fatima Diame participarà en la prova de salt de llargada.

· Horari  · Atletes participants  · Horari de Cambra

*Entrada lliure*   · Resultats en directe