MITING INTERNACIONAL CIUTAT DE BARCELONA

1185

Intents de Rècords i 9 Campions d’Espanya al Serrahima

Aquesta tarda a l’Estadi de Serrahima està prevista una extraordinària reunió atlètica amb Míting Ciutat de Barcelona a l’Estadi Municipal Joan Serrahima, que reunirà a 9 recents campions d’Espanya, una destacada representació internacional i 9 intents de rècords en distàncies no habituals.
A la prova dels 2.000 m obstacles, el recordista estatal de 3.000 m obstacles, Fernando Carro, intentarà aconseguir també el rècord de la distancia inferior. La marca a batre és 5:18.65 que data de 2005. També la Sara Gallego intentarà el rècord estatal de 300 m tanques. El registre és de 41.97 aconseguit aquesta mateixa temporada. A la mateixa distància dels 300 m tanques, però en categoria masculina, Javier Delgado intentarà el rècord català.
Així mateix, a la prova dels 500 metres, participaran Pablo Sánchez Valladares i Alejandro Estévez. Als 150 m, l’actual recordista catalana, Estela García, intentarà millorar el seu propi registre aconseguit l’any 2016.
A nivell internacional destaca la francesa Alexandra Tavernier, acreditada amb 75.23 metres en llançament de martell, recent recordista de França, que té com a objectiu aconseguir la millor marca mundial de l’any. En aquest concurs també participarà la líder espanyola de l’any i recent campiona d’Espanya, la Laura Redondo.
Cal destacar la participació de Abdessamad Oukhelfen i Ouassim Oumaiz a la prova dels 3.000 metres, la cursa de la milla femenina amb Marta Pérez, Cèlia Antón i bona participació internacional encapçalada per la de la portuguesa Marta Pen Freitas.

NOTA IMPORTANT: Davant la situació sanitària en la que ens trobem i per tal de complir amb el protocol d’aforament de públic establert, només podran accedir a l’estadi les persones degudament autoritzades per aquesta Federació.

· Horari   · Atletes participants   · Horari Cambra de Requeriments

*RESULTATS EN DIRECTE*

· Projecte de Competició i Protocol sanitari

· Declaració responsable de Salut

· Díptic