MÍTING INTERNACIONAL DE CATALUNYA EN PISTA COBERTA

2169
Fotos: Jordi López

Genzebe Dibaba, Rècord del Món de 2.000 metres

Nit històrica a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell on s’ha pogut viure la consecució d’un rècord del món protagonitzat per una de les grans estrelles de l’atletisme mundial, l’etíop Genzebe Dibaba que ha destorçat l’anterior registre universal de 2.000 metres amb un temps de 5’23″75. Un any més, la gran atleta africana ha estat la gran protagonista una extraordinària tarda d’atletisme en el Míting Internacional de Catalunya celebrat aquest dimarts 7 de febrer a Sabadell.
Moltes han estat les emocions viscudes en aquesta memorable jornada atlètica, on l’Adel Mechaal (New Balance) ha realitzat 7’48″39, registre que representa la millor marca espanyola de l’any i mínima europea per a Budapest.
També Marc Alcalà (FCB) ha realitzat la millor marca espanyola de l’any a la prova dels 1.500 metres amb un registre de 3’39″99, prova en la que Alberto Imedio (FCB) ha marcat 3’40″92, ambdós marca mínima europea.
La banyolina Esther Guerrero (New Balance) s’ha classificat en segona posició amb un gran registre de 2’02″38.
Cal destacar la prova masculina dels 800 metres, on el polonès Adam Kszczot ha realitzat 1’46″31 i el sevillà Kevin López (CD Nike R) ha marcat 1’46″58, primera i segona marca mundial de l’any. També en aquesta cursa l’alacantí Daniel Andújar (PdC) ha realitzat 1’47″31, registre que també representa mínima europea.
A la prova de llançament de pes s’ha imposat el malagueny Borja Vivas (At Málaga) amb un tir de 20,41 metres, millor marca espanyola de l’any i mínima continental.
Per últim, destacar la victòria del dominicà Luguelín Santos als 400 metres amb un temps de 46″72.

· Resultats

· Fotos (Jordi López)     · Fotos (Miguel Romero)     · Fotos (JJ Vico)     · Fotos (Teo Tovar)

Vídeo: La Bolsa del Corredor

Vídeo: La Bolsa del Corredor