MÍTING INTERNACIONAL DE CATALUNYA EN PISTA COBERTA

1605
Presentació MÍTING INTERNACIONAL DE CATALUNYA en pista coberta - Foto: Alberto Ruiz

Genzebe Dibaba torna a Sabadell

Genzebe Dibaba

El proper dimarts 13 de febrer se celebrarà el Míting Internacional de Catalunya en Pista Coberta a Sabadell amb una extraordinària participació de figures internacionals, de Catalunya i de la resta de l’estat.
Destaca la presència de Genzebe Dibaba, que torna a Sabadell desprès de que a l’edició de 2017 va aconseguir batre el rècord mundial de 2.000 metres. En aquesta ocasió, l’atleta etíop intentarà igualar la gesta però amb la distància de 3.000 metres.
També el subcampió olímpic 2012 de 400 metres, el dominicà Luguelín Santos, en una prova de 400 metres on també participarà el recent recordista estatal sub20, Aleix Porras, i el madrileny Mark Ujakpor.
A la prova dels 1.500 metres, participarà Marc Alcalà amb l’intenció d’aconseguir mínima de participació pels campionats del món de Birmingham, en una prova amb grans figures com David Bustos, finalista olímpic a Rio’16, Manuel Olmedo, l’especialista en 800 metres, Kevin López que en aquesta ocasió disputarà els 1.500 m, i Llorenç Sales, entre d’altres.
Als 3.000 metres, amb una gran participació internacional d’atletes africans, destaquen també Sebas Martos, Fernando Carro i Roberto Sotomayor.
En dones, destaca la presencia de l’Esther Guerrero en 800 metres, prova en la que farà un intent d’aconseguir la mínima pel mundial de Birmingham, on tindrà rivals de gran nivell com les etíops Tigist Ketema, Tola Kore i l’algerina Dihia Haddar. Als 200 metres participarà l’Estela García que recentment va establir un nou rècord català de la distància. Als 400 m un gran duel entre les millores especialistes estatals, Auri Lorena Bokesa i Laura Bueno, amb la presència de la Carmen Sánchez i Andrea Díez. La Maria Vicente tornarà a córrer els 60 m tanques amb les mides de la categoria absoluta i la Cora Salas tornarà a saltar llargada en el mateix escenari on fa poques dates va establir un nou rècord de Catalunya absolut.

· Horari   · Atletes Míting   · Atletes inscrits proves locals