MÍTING INTERNACIONAL DE CATALUNYA EN PISTA COBERTA

2134

Aquest dimarts 18 de febrer, s’ha presentat el Míting Internacional de Catalunya en Pista Coberta que se celebrarà el proper dimecres 19 de febrer al mateix escenari. El Míting d’enguany està dintre del calendari WA World Ranking i per tant serà puntuable. A l’acte han participat Toni Reig, director del Consell Català de l’Esport, Laura Reyes, Regidora d’Esports de l’Ajuntament de Sabadell i Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d’Atletisme. També s’ha pogut comptar amb la presencia de la Maria Vicente, i els atletes búlgars Tiohmir Ivanov i Milena Mitkova.
Aquesta serà la cinquena edició del Míting Internacional de Catalunya on es tornarà a veure els millors atletes catalans, de la resta de l’Estat i amb una gran representació internacional.

Foto: FCA

Destaca la participació de la Maria Vicente, que realitzarà una triatló amb les proves de 60 m tanques, llançament de pes i salt de llargada.
A les curses de velocitat podem destacar la presència de Jaël Bestué, que en aquesta ocasió farà 60 metres, també de l’Ona Rossell i de la búlgara Inna Eftimova. En homes destaca el jamaicà Ryan Shieldsjam, acreditat amb 6.56 als 60 m. Als 400 metres veurem al Bernat Erta amb atletes de gran nivell com el nord-americà Obi Igbokwe. Als 400 m femenins participaran les portugueses Vera Barbosa i Dorothe Évora.
Als 800 m masculí destaca la presència d’Eric Nzikwinkunda, de Burundi, i de l’espanyol Javier Mirón. En 800 m femenins destaca la lituana sub dos minuts, Egle Balciunaite, la italiana Joyce Mattagliana, la polonesa Martyna Galant, la líder espanyola de l’any Natalia Romero i la Victòria Sauleda.
Als 1.500 m destaquen noms il·lustres com David Bustos i Marc Alcalá. Als 1.500 m femenins, la xipriota Natalia Evangelidou i la italiana Elisa Bortoli, entre d’altres. Als 3.000 m destaquen Sebas Martos i Jesús Ramos, amb el català Artur Bossy.
La llargada femenina es realitzarà conjuntament a les proves del triatló, on tindrem a la Maria Vicente, la búlgara Milena Mitkova, l’equatoriana Yuliana Angulo, la suïssa Irene Pusterla i a la Cora Salas. En salt d’alçada destaca el búlgar Tiohmir Ivanov, acreditat amb 2,31 m, amb la presència de David Bolado, Simón Siverio, Alexis Sastre i Marc Sánchez.

· Horari    · Atletes participants    · Resultats en directe