MÍTING INTERNACIONAL DE CATALUNYA EN PISTA COBERTA

1976

El proper dilluns 8 de febrer, se celebrarà el Míting Internacional de Catalunya en Pista Coberta, que aquest any arriba a la sisena edició en un marc incomparable, el Palau Sant Jordi de Barcelona. Aquesta serà la primera vegada que el míting de pista coberta es disputa en aquest escenari, on es va realitzar l’any 1995 el Campionat del Món d’Atletisme en Pista Coberta. Els millors atletes catalans, de la resta de l’estat i una important participació internacional estaran presents en aquesta competició.
Destaca la participació de l’actual campiona d’Europa en pista coberta de triple salt, Ana Peleteiro, que torna a la muntanya de Montjuic on es va donar a conèixer proclamant-se campiona del món júnior a l’Estadi Olímpic l’any 2012. El triple salt serà una de les proves estrelles de la reunió, ja que també comptarà amb la presencia de la cubana Liadagmis Povea, líder mundial de la temporada.
La Maria Vicente participarà a la prova dels 60 m tanques, on també estarà la varies vegades campiona d’Espanya, Caridad Jerez. També cal destacar el duel entre les joves Sara Gallego i Salma Celeste Paralluelo a la prova dels 400 metres. Als 800 metres destaca la presència de la Victòria Sauleda que ha tornat a primer pla desprès d’una llarga temporada de lesions, amb rivals com la Natalia Romero i la Lorena Martín, que encapçalen el rànquing estatal de la temporada. En perxa destaca la txeca Romana Malakova, acreditada amb 4,61 m, i també Andrea San José, Mirem Bartolomé i la catalana Mònica Clemente.
En homes, destaquen els participants de la prova dels 200 metres, amb Oscar Husillos, Samuel García i els catalans Bernat Erta, Pol Retamal i Aleix Porras. En 800 metres, el líder espanyol de la temporada, Pablo Sánchez Valladares, s’enfrontarà a Mariano García i el burundí Eric Nzikwinkunda. A la cursa dels 1.500 metres hi ha una participació de luxe amb Adrian Ben, Abderrahman El Khayami i els catalans Marc Alcalá i Llorenç Sales. Als 3.000 m tenim la presència de Fernando Carro, Daniel Arce i Carlos Mayo, prova en la que tindrem l’oportunitat de tornar a veure córrer a Reyes Estévez. En llançament de pes es comptarà amb la participació del polonès Konrad Bukowiecki, acreditat amb 22,25, i Carlos Tobalina.

· Horari modificat   · Atletes admesos