MÍTING INTERNACIONAL DE CATALUNYA EN PISTA COBERTA

1270

El proper dimarts 8 de febrer, se celebrarà la setena edició del Míting Internacional de Catalunya a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. Aquesta serà la sisena vegada que el míting de pista coberta es disputa en aquest escenari ja que la temporada passada es va realitzar a Barcelona. Els millors atletes catalans, de la resta de l’estat i una important participació internacional estaran presents en aquesta competició.

La prova dels 1.500 m preveu unes prestacions espectaculars amb una gran participació internacional on destaca l’etíop Adehena Kasaye que ve amb la intenció de batre el rècord mundial júnior de l’especialitat. També estaran a la línia de sortida Ignacio Fontes, recent finalista olímpic als Jocs de Tokio i Kevin López, uns dels millors atletes espanyols de la historia a la mitja distància.

La prova dels 800 metres també promet molta emoció i qualitat, ja que la disputaran cinc atletes amb marques personals per sota de la barrera d’1:45. Als 3.000 m també s’espera una gran participació internacional i la presencia de noms con Santiago Catrofe, Pol Oriach i Adam Maijó, entre d’altres. També destacar la presència de Dídac Salas en perxa.

En dones, cal destacar la participació de Laura Bueno als 400 metres, prova en la que ha estat diverses vegades campiona estatal. En triple salt s’espera un concurs de gran qualitat amb la participació de la lituana Diana Zagainova, actual campiona d’Europa Sub23, i la multicampiona d’Espanya Patricia Serrapio. Marina Guerrero disputarà uns interesants 1.500 metres amb gran participació internacional i atletes com Solange Pereira. A la prova dels 3.000 metres trobarem a Carla Gallardo, recent campiona d’Espanya de cros, la jove egarenca Carla Domínguez i Douae Ouboukir. En perxa cal destacar la participació de Mònica Clemente i Clara Fernández.

· Horari   · Atletes participants