Míting Internacional de Catalunya en Pista Coberta

2049

CITA D’ESTRELLES A SABADELL

El proper dimarts 7 de febrer se celebrarà el Míting Internacional de Catalunya en Pista Coberta a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell amb una extraordinària participació de figures internacionals, de Catalunya i de la resta de l’estat.
Destaca la presència de Genzebe Dibaba, que torna a Sabadell amb la intenció de batre el rècord del món de 2.000 metres.
També el subcampió olímpic 2012 de 400 metres, el dominicà Luguelín Santos, en una prova estel·lar on participaran Sergio Fernàndez, recent subcampió d’Europa de 400 m tanques, Bralon Taplin, 7è als Jocs Olímpics de Rio, Mark Ujakpor, Samuel García i Lucas Bua.
Als 800 metres destaca el polonès Adam Kszczot, doble campió d’Europa i subcampió del món 2015, acreditat amb un registre de 1’43”30. L’acompanyaran el kenyà Nicholas Kiplagat Kipchoech que té 1’43”37, el recordista estatal Kevin López.
En 1.500 metres participarà David Bustos, finalista olímpic a Rio’16, Manuel Olmedo, Luis Alberto Marco i els catalans Marc Alcalà i Llorenç Sales. Als 3.000 metres Carlos Alonso, Sebas Martos, Victor Corrales, el jove Jordi Torrents i una destacada participació d’atletes africans.
En llançament de pes està prevista la participació de Borja Vivas i Carlos Tobalina, en salt d’alçada Simon Siverio i Miguel Angel Sancho, en llargada Jean Marie Okutu i en 60 m tanques Yidiel Contreras.
En dones, acompanyarà a Genzebe Dibaba en l’intent de rècord del món l’etíop Axumawitt Embaye, subcampiona mundial en pista coberta 2014.
Als 800 metres destaca la presencia de l’Esther Guerrero, que recentment va establir un nou rècord de Catalunya de la distància, tindrà rivals de gran nivell com les etíops Tigist Ketema, Shume Chaltu,  Tola Kore i la francesa Clarisse Moh.
Als 60 metres participarà la Cristina Lara i la Jael Bestué amb la presència de velocistes de nivell com la jamaicana Jura Levy, en 60 m tanques Caridad Jerez i en salt de llargada Juliet Itoya.

· Horari     · Relació provisional de participants