MÍTING INTERNACIONAL DE PALAFRUGELL-COSTA BRAVA

919

El passat diumenge 29 de maig es va celebrar el 29è Míting d’Atletisme Palafrugell – Costa Brava, organitzat pel Club Atlètic Palafrugell, a l’Estadi Municipal Josep Pla i Arbonès de Palafrugell. Una gran jornada atlètica que també commemorava el 50è aniversari de la fundació del club organitzador i va acollir el Campionat de Catalunya de relleus de les categories Sub18, Sub20 i Sub23.

Amb una gran participació internacional i un gran nivell de marques, es van establir quatre nous rècords de l’Estadi.

El premi a la millora marca de la reunió van ser per la cubana Greisys Lázara Robles que es va imposar a la prova dels 100 m tanques amb un temps de 13.11, aconseguint també batre un dels rècords de l’Estadi amb més prestigi, ja que el tenia la campiona europea Susanna Kallur.

Els altres rècords de l’Estadi els van establir la colombiana Flor Denis Ruiz que va llançar 57,76 m en javelina, la cubana Yunisleydis García que es va imposar als 100 metres amb 11.40 i l’equip de relleus hongarès de 4X400 m masculí que va marcar 3:06.62, registre que també representa rècord d’Hongria Sub23 de l’especialitat.

Aquest míting forma part del circuit EAP, Europe Athletisme Promotion, que programa 16 reunions atlètiques internacionals en 10 països.

· Resultats   · Nota de Premsa Organització

· Fotos (Jordi Gamero)   · Vídeos (CA Palafrugell)