MÍTING INTERNACIONAL DE PALAFRUGELL-COSTA BRAVA

2483

El proper dissabte 27 de maig, se celebrarà el Míting d’Atletisme Palafrugell – Costa Brava a l’Estadi Municipal Josep Pla i Arbonès de Palafrugell, que aquest any celebra el vint-i-cinquè aniversari.
Està prevista la participació de més de 400 atletes de més de 209 països, amb algunes proves reservades a atletes de les categories de promoció. El Míting oferirà premis en metàl·lic a les millors marques per taula internacional obertes a tots els participants. L’esdeveniment atlètic començarà a les 18,00 hores i es podrà seguir en directe per Internet a través de www.livestream.com/netsport.
Amb una amplia participació internacional, cal destacar la presència d’atletes com la Carmen Sánchez (FCB), recent recordista catalana de 400 metres, inscrita en aquesta distància i en 200 metres. També Cristina Lara (FCB) i Jaël Bestiué (CM St Cugat) inscrites en 100 m i 200 metres, Andrea Alarcón (AAC) en llançament de disc, Miguel Angel Sancho (PdC) en salt d’alçada i Lois Maikel Martínez (PdC) en llançament de disc, entre d’altres.
Aquest míting forma part del circuit EAP, Europe Athletisme Promotion, que programa 14 reunions en 11 països.

· Web Míting     · Nota de Premsa