MITJA MARATÓ DE GRANOLLERS – LES FRANQUESES – LA GARRIGA

649

Aquest dijous 3, a la seu de KH Lloreda, s’ha fet la presentació de la 36a edició de la Mitja Marató Internacional de Granollers, Les Franqueses i la Garriga, organitzada per l’Associació Esportiva La Mitja, que se celebrarà el proper diumenge 6 de febrer.

A l’acte han participat els alcaldes de les tres poblacions que donen nom a la cursa, Josep Mayoral, alcalde de Granollers, Francesc Colomé, alcalde de les Franqueses del Vallès, i Dolors Castellà, alcaldessa de la Garriga, així com també el president de la Federació Catalana d’Atletisme, Joan Villuendas, i el president de l’Associació Esportiva La Mitja, Toni Cornellas.

El festival atlètic començarà a les 9,30 h amb la sortida de les curses de 10 km i el Quart, i a partir de les 10,30 h es donarà la sortida de la mitja marató amb el sistema de calaixos  esglaonats cada dos minuts. La sortida estarà situada al carrer Esteve Terrades, al costat de l’estació de RENFE i l’arribada al carrer de Francesc Macià de Granollers, davant del Pavelló d’Esports de Granollers.

Com a cada edició, La Mitja es troba dins del calendari RFEA i s’espera una important participació internacional, així com dels millors atletes catalans i de la resta de l’estat. Cal destacar la presencia d’atletes africans com els kenyans Kenneth Kiprop, Isaac Kipsang, Mike Boit i Kiprono Sitonik, els etíops Antenayeha Dagnachew i Debelu Edae, o el tanzà Alphonse Simbu. A la categoria femenina també hi ha una important representació africana amb les etíops Ruti Aga, Sutume Kebede, Ethlemahu Sintayehu i TituyeMesin.

· Web Cursa   · Atletes participants destacats