Mollerussa i Les Corts van omplir els seus carrers d’atletes

596

Mollerussa i el barri de les Corts de Barcelona van ser dos dels escenaris centrals durant el matí del diumenge, amb la celebració de dues competicions destacades del calendari federat d’aquest diumenge

A la capital del Pla d’Urgell es va viure la 34a Mitja Marató de Mollerussa, amb dues distàncies destacades, de 21K i de 5K, i amb molta representació d’atletes lleidatans i urgellencs. Els carrers del municipi es van omplir amb gairebé 650 corredors i corredores repartits entre ambdues curses.

En la principal, la mitja, victòria en categoria femenina per l’atleta de l’AA Xafatolls Núria Tilló, amb un temps d’1:25:22. En segona posició va acabar Laura Pallejà, atleta del Balaguer Runners, amb una marca d’1:32.00. El podi el va completar la penedesenca Tànnia Quirós, amb 1:33:24.

En la prova masculina, domini del local Ricard Pastó, que va aconseguir la victòria amb un temps d’1:07:27. Muhammad Lamin seria segon, amb una marca d’1:08:48, també de l’AA Xafatolls. El tercer va ser Francesc Carmona, del CA Igualada amb un registre d’1:13:12.

D’altra banda, el 5K també va portar emoció fins al final. En categoria femenina, victòria de Sònia Sans amb un temps de 19:03, per davant de Mar Serrano, que va entrar amb 19:56 i Joana Tomé, finalitzant amb 20:05. En categoria masculina, triomf d’Oriol Jové, amb temps de 15:01, seguit d’en Pol Torrent, atleta de l’AA Catalunya amb 15:07 i d’en Pau Aiguadé, amb 15:11.

A Barcelona es va disputar el 17è 1K de Les Corts, en un circuit de 500m d’anada i tornada per la Travessera de les Corts. Més de 150 atletes van participar en les diferents categories existents. En la prova absoluta, en categoria femenina, victòria de l’atleta del CA Canovelles Marta Mitjans, amb un temps de 2:58. Núria Atienza, de l’AA Catalunya, va entrar en segona posició amb 3:03, mentre que la igualadina Carla Bisbal ho feia en tercera posició amb 3:04.

En categoria masculina, Pelayo Garcia va obtenir la victòria final amb temps de 2:38, per davant dels dos integrants de L’Hospitalet Atletisme, en Xabi Bastarrica, segon amb 2:38 i l’Anàs El Idrissi, amb 2:39.