Montornès i Banyoles acullen dues mitges maratons

593

El Club Atletisme Montornès va organitzar una nova edició de la Mitja Montornès, enguany arribant a la 28a edició. Uns 1.500 corredors i corredores estaven inscrits i inscrites a la prova, tenint les dues distàncies diferents, de 6 K i 21 K. La prova reina era la mitja marató, que circulava per Montornès, Vilanova del Vallès, Montmeló i La Roca del Vallès.

A la prova masculina, Josep Díaz va ser el més ràpid. L’atleta del Runners Espanyol va aconseguir la victòria amb una marca d’1:09:36, seguit d’en Juan Luis Ramon Lopo, de la JA Montcada, amb un temps d’1:12:17, tancant el podi l’atleta del conjunt local Ivan Limia, amb una marca d’1:14:28.

A la prova femenina, l’atleta de l’Agrupació Atlètica Catalunya, Bàrbara Ramon, va aconseguir la victòria amb 1:18:02, seguida de Rebeca Suàrez, amb marca d’1:18:02, amb el tercer lloc per Elisabet Martín, del CA Granollers, amb 1:24:34. D’altra banda, David Campo amb 18:51 i Marisa Zapata, amb 24:43, van ser la guanyadora i guanyador de la prova dels 6 K.

A Banyoles es va disputar una nova edició de la mitja marató del Pla de l’Estany. Amb uns 500 inscrits i inscrites, la prova és una de les reines del municipi, organitzada entre d’altres pel CN Banyoles.

A la prova femenina, Berta Cabanes va aconseguir la victòria final amb un temps d’1:18:27, deixant en segona posició a l’atleta del CA Manresa, Marina Guerrero, una de les caps de cartell, amb una marca d’1:19:44. Anna Bardalet les va acompanyar al podi amb un temps final d’1:29:37.

A la prova masculina, Guillem Montiel es va proclamar campió amb un temps final d’1:08:17, seguit de Marc Guàrdia, que s’emportava el segon lloc amb una marca d’1:10:32. El bronze final seria per Nil Congost, atleta del CN Banyoles, amb marca d’1:14:37.