MÚTUACAT, PATROCINADOR OFICIAL DE LA FCA

1762
Ricard Macià, Director General de Mútuacat, amb Leo Martinez, responsable del departament de màrqueting de Mútuacat i Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d’Atletisme. - Foto: Mútuacat

Mútuacat patrocinarà totes les activitats esportives organitzades per la Federació Catalana d’Atletisme

Mútuacat ha firmat un acord de col·laboració amb la Federació Catalana d’Atletisme per tal de ser el patrocinador oficial fins aquest octubre de 2018.
Mútuacat i la Federació Catalana d’Atletisme amplien així l’acord que ja mantenien per donar cobertura a tots els seus Federats. La Junta Directiva de la Federació va decidir canviar d’asseguradora per a la temporada 2017/2018, amb l’objectiu de cercar el millor servei assistencial per als practicants de les seves disciplines.
Ricard Macià, director general de Mútuacat, ha valorat molt positivament aquest acord i ha destacat el compromís inequívoc de l’asseguradora de salut de donar suport i protecció a l’esport català, i concretament a l’atletisme, disciplina amb àmplia trajectòria social al nostre país.
Per la seva banda, el president de la Federació Catalana d’Atletisme, el senyor Joan Villuendas, ha destacat de Mútuacat el bon rendiment de l’asseguradora al llarg d’aquest 2017 en els serveis sanitaris i ha valorat la seva especialització en la medicina esportiva, els seus serveis mèdics i la bona coordinació de l’equip especialitzat i reconegut.
Aquesta ampliació de l’acord manifesta les bones sinèrgies entre ambdues entitats i el compromís ferm de col·laboració amb els esportistes del país.
Amb aquest nou acord, Mútuacat es consolida com una entitat referent en les assegurances vinculades amb l’esport i amb el compromís social de l’esport a Catalunya.